Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nevzat Artık, satın alınan tavuğun ambalajlı olması gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Artık, "Ambalajlı gıdalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belgelendirilmiş ve denetlenen tesislerde üretildiği için güvenli ve sağlık açısından uygundur" dedi.
#Günlük Hangi Miktarda Tavuk TüketilmelidirTavuktan karnıyarık da yapıyorum, bademli köfte de... Hele tarhanalı şnitzel pişirdiğimde çocuklarım “Anneciğim nasıl bu kadar güzel yemek yapabiliyorsun” diyor. Tavuk, kırmızı ete oranla daha az yağlı, uzun süre de tok tutuyor. Gelin sizlerle tavuklu tariflerimi paylaşayım.
#TavukÇinko; insan vücudunda yer alan ve sayısı 300'ü aşan değişik enzimlerin, ideal bir biçimde işlev göstermesi adına gerekli bir mineral olarak tanımlanabilir. Peki çinko nedir ve ne işe yarar? Çinko nelerde ve nerelerde bulunur? İşte merak edilen tüm detaylar.
#Çinko Nedir?Bal, doğal yapısından dolayı hassasiyet gösterilmesi gereken bir ürün. İçeriğindeki zenginlikler ve faydaları saymakla bitmez. Balı buzdolabında saklamayın. Balın tadını alabilmeniz için oda sıcaklığında olması gerekir. Mümkün olduğunca karanlık, ışık almayan ve serince bir dolap içinde, kapağı sıkıca kapalı olarak muhafaza edin. Balın bozulması diye bir şey söz konusu değildir. Gerçek balda asla bakteri oluşmaz.
#BALMigros, 55’inci yılını kutlarken perakende sektöründe yeni bir dönem başlatıyor. Garanti belgesi olmayan tüm ürünlerine ‘ömür boyu garanti’ başlatan Migros, mağaza ve otoparklarında hırsızlığa karşı da Migros Club müşterilerini güvence altına aldı.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün İşsizliğin hem Türkiye hem de dünya ülkeleri için bir sorun olduğunu belirtirken, Türkiye’de işverenlerin nitelikli ara eleman bulma konusunda çektikleri sıkıntı göz önüne alındığında işsizlik oranının sıfır olduğunu söyledi.