EKSTRA
MENÜ

Tatlı Tüketimi

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 1.798 haberi bulunmuştur.

Tatlı Tüketimi Haberleri

Tatlınızı yoğurtla tüketirseniz... Bayramda tatlı tüketirken 8 kurala dikkat

Tatlınızı yoğurtla tüketirseniz... Bayramda tatlı tüketirken 8 kurala dikkat!

Ramazan Bayramı’nın olmazsa olmazı tatlılar… Bir ay boyunca uzun açlık sürelerinin ardından mideye ani yüklenmelerin önemsenmediği bayram günlerinde tatlılar da şekerli-şerbetli denilmeden, porsiyonuna dikkat edilmeden dilediğince tüketilebiliyor. Hele bir de pandemi sürecinin yol açtığı stres, endişe ve kaygı tatlı tüketiminde hepten ipin ucunun kaçmasına yol açabiliyor. Ancak dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Roksi Menase, pandeminin gölgesinde bayramda tatlı tüketiminin 8 önemli kuralını anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu, bir de evde hazırlayabileceğiniz pratik ve sağlıklı tatlı tarifi verdi.

10.05.2021Sağlık
Kivi Nasıl Yetişir Kivi Türkiyede En Çok Ve En İyi Nerede Yetişir Ve Nasıl Yetiştirilir

Kivi Nasıl Yetişir? Kivi Türkiye'de En Çok Ve En İyi Nerede Yetişir Ve Nasıl Yetiştirilir?

Kivi vitamin yönünden oldukça sağlıklı meyve türlerinden birisidir. Ülkemizde de yetiştirilmekte olan kivinin en çok nerede yetiştirildiği ve nasıl yetiştirildiği merak konusu olmaktadır. Peki Kivi nasıl yetişir? Kivi Türkiye'de en çok ve en iyi nerede yetişir ve nasıl yetiştirilir? Sizlere kivinin nerede ve nasıl yetiştirildiği hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.

19.02.2021Bitki Bakımı
Aydının geleneksel lezzeti sabune lokumunu yaşatan bir o kaldı

Aydın'ın geleneksel lezzeti sabune lokumunu yaşatan bir o kaldı

Yugoslav göçmeni Aydınlı lokum ustası Gökhan Yaman, Aydın’a özgü ve unutulmaya yüz tutmuş olan sabune lokumunu hayatta tutmaya çalışıyor. Lokum ustası Yaman, aynı zamanda lokum çeşitleriyle de Aydınlıların ağzını tatlandırıyor.

8.12.2020Yemek
Tatlı krizine nasıl son verilebilir İşte öneriler...

Tatlı krizine nasıl son verilebilir? İşte öneriler...

Bazen mutluluktan ya da üzüntüden, bazen de kendiliğinden gelen tatlı isteği kriz haline dönüşebiliyor. Karbonhidrat ve yağ oranı yüksek besin öğelerinden oluşan tatlı, günlük ihtiyaçtan fazla tüketildiğinde obezite, diyabet ve hipertansiyon gibi kronik hastalıklara yol açabiliyor. Diyetisyen Emel Terzioğlu Arslan, tatlı krizlerini doğru yönetmenin yolları hakkında önemli bilgiler verdi.

7.08.2020Sağlık
Fazla Tatlı Tüketmenin Zararları Neler

Fazla Tatlı Tüketmenin Zararları Neler?

Bayramda birçoğumuz kendimize hakim olamıyor ve bol miktarda tatlı/çikolata tüketiyoruz. Peki bunun sağlığımıza etkileri nasıl oluyor? Diyetisyen Veysel Ciğerli, fazla tatlı tüketmenin zararlarını anlatıyor.

Bayramı Kilo Almadan Nasıl Atlatırız

Bayramı Kilo Almadan Nasıl Atlatırız?

Bayramlar beslenme rutinimizin dışına çıktığımız, hatta bazen aşırıya kaçtığımız günlere dönüşebiliyor. Kurban Bayramı’nda da farkında olmadan yaptığımız aşırı et ve tatlı tüketimi kilo alımına veya bazı sağlık problemlerine yol açabilir. Fonksiyonel Tıp Diyetisyeni Fitoterapi Uzmanı Uzm. Diyetisyen Serpil Uzunok Doğan, bayramı kilo almadan atlatmanın yollarını anlatıyor.

Kronik rahatsızlığı olanlar bayramda et tüketimine dikkat etmeli

Kronik rahatsızlığı olanlar bayramda et tüketimine dikkat etmeli

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökçe Şirin, yağlı et tüketimlerine bağlı olarak kandaki kolesterol seviyelerinin artması damar sertliği hastalarında ciddi rahatsızlıklar oluşturabileceğini söyledi.

29.07.2020Sağlık
Kurban Bayramında nasıl sağlıklı besleniriz

Kurban Bayramında nasıl sağlıklı besleniriz?

Bayramlar, tüm ailelerin ve sevdiklerin bir araya gelerek çeşitli ve büyük sofraların kurulduğu kültürel açıdan önemli günlerdir. Bayram ikramlarının yanı sıra kırmızı etin de yoğun olarak tüketildiği bir dönem olan kurban bayramında nasıl daha sağlıklı geçirebileceğinizi bilmemizde fayda var. Uzman Diyetisyen Mine Telek, bayramda sağlıklı beslenmenin yollarını anlatıyor.

28.07.2020Kurban Bayramı
Bayramda eti öğlen yiyin, yanında bol salata tüketin

Bayramda eti öğlen yiyin, yanında bol salata tüketin

Kurban Bayramı’nda orta yaş üstündekilere 2 gün arayla, kronik hastalığı olanlara ise 3 gün arayla et tüketmeleri önerisinde bulunan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Yıldırım, “Et tükettiğimizde vücudumuza ciddi bir kalori alımı yapıyoruz. Bu nedenle bu kalorinin de fazlasının yağ olarak depolanmasının önüne geçmeliyiz. Günde 1 porsiyon et tükettiğimiz zaman ortalama 300-500 arasında kalori alıyoruz. Bu nedenle bunun karşılığında en az 2 saatlik bir egzersiz yapmamız gerekiyor” dedi.

28.07.2020Kurban Bayramı
Bayramda eti öğlen yiyin, yanında bol salata tüketin

Bayramda eti öğlen yiyin, yanında bol salata tüketin

Kurban Bayramı’nda orta yaş üstündekilere 2 gün arayla, kronik hastalığı olanlara ise 3 gün arayla et tüketmeleri önerisinde bulunan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Yıldırım, “Et tükettiğimizde vücudumuza ciddi bir kalori alımı yapıyoruz. Bu nedenle bu kalorinin de fazlasının yağ olarak depolanmasının önüne geçmeliyiz. Günde 1 porsiyon et tükettiğimiz zaman ortalama 300-500 arasında kalori alıyoruz. Bu nedenle bunun karşılığında en az 2 saatlik bir egzersiz yapmamız gerekiyor” dedi.

28.07.2020Sağlık
Bayramda eti 3 gün arayla tüketin

"Bayramda eti 3 gün arayla tüketin"

Kurban Bayramı’nda orta yaş üstündekilere 2 gün arayla, kronik hastalığı olanlara ise 3 gün arayla et tüketmeleri önerisinde bulunan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Yıldırım, “Et tükettiğimizde vücudumuza ciddi bir kalori alımı yapıyoruz. Bu nedenle bu kalorinin de fazlasının yağ olarak depolanmasının önüne geçmeliyiz. Günde 1 porsiyon et tükettiğimiz zaman ortalama 300-500 arasında kalori alıyoruz. Bu nedenle bunun karşılığında en az 2 saatlik bir egzersiz yapmamız gerekiyor” dedi.

28.07.2020Sağlık
Kurban Bayramında Nasıl Sağlıklı Besleniriz

Kurban Bayramı'nda Nasıl Sağlıklı Besleniriz?

Bayramlar, tüm ailelerin ve sevdiklerin bir araya gelerek çeşitli ve büyük sofraların kurulduğu kültürel açıdan önemli günlerdir. Bayram ikramlarının yanı sıra kırmızı etin de yoğun olarak tüketildiği bir dönem olan kurban bayramında nasıl daha sağlıklı geçirebileceğinizi bilmemizde fayda var. Uzman Diyetisyen Mine Telek, bayramda sağlıklı beslenmenin yollarını anlatıyor.

Sağlıklı bir bayram geçirmek için bu önerilere dikkat

Sağlıklı bir bayram geçirmek için bu önerilere dikkat!

Kurban Bayramı’nda et, hamur işi ve tatlı tüketimi en yüksek seviyelere çıkıyor. Özellikle kurban kesiminin hemen sonrasında yenilen kavurma ile bayram boyunca aşırı tüketilen et, sindirim ve kalp-damar sistemi başta olmak üzere genel sağlık durumunu olumsuz etkiliyor. Diyetisyen Ceyda Nur Çakın, keyifli ve sağlıklı bir bayram geçirmek için önemli önerilerde bulundu.

22.07.2020Kurban Bayramı
Uzmanından uyarılar… Sağlıklı bir bayram geçirmek için bu önerilere dikkat

Uzmanından uyarılar… Sağlıklı bir bayram geçirmek için bu önerilere dikkat!

Kurban Bayramı’nda et, hamur işi ve tatlı tüketimi en yüksek seviyelere çıkıyor. Özellikle kurban kesiminin hemen sonrasında yenilen kavurma ile bayram boyunca aşırı tüketilen et, sindirim ve kalp-damar sistemi başta olmak üzere genel sağlık durumunu olumsuz etkiliyor. Diyetisyen Ceyda Nur Çakın, keyifli ve sağlıklı bir bayram geçirmek için önemli önerilerde bulundu.

21.07.2020Sağlık
Bayramda et tüketimi nasıl olmalı

Bayramda et tüketimi nasıl olmalı?

Kurban bayramında et ve tatlı tüketimi artmaktadır. Sağlıklı bir bayram geçirmek için kırmızı et ve tatlı tüketiminin miktarına ve sıklığına dikkat edilmeli, porsiyon kontrolüne özen gösterilmelidir. Diyetisyen Gülçin Işık, bayramda dikkat edilmesi gerekenleri 10 maddede derledi. Bunlara mutlaka dikkat etmelisiniz.

21.07.2020Kurban Bayramı
Kurban Bayramında yemeklerinizi hazırlarken bu uyarılara dikkat

Kurban Bayramı'nda yemeklerinizi hazırlarken bu uyarılara dikkat!

Kurban Bayramı’nda özellikle artan et tüketimi ve her gün fazlaca yenen tatlılar, sağlığı olumsuz etkiliyor ve kilo alımını kaçınılmaz hale getiriyor. Özellikle kronik sağlık problemleri yaşayanların daha dikkatli olması gerekiyor. Prof. Dr. İsmet Tamer, Kurban Bayramı’nı sağlıklı bir şekilde ve kilo almadan geçirmek için dikkat edilmesi gerekenleri bizler için sıraladı.

Tatlı Krizlerine Muhteşem Üçlü: Tarçın, Karanfil ve Limon

Tatlı Krizlerine Muhteşem Üçlü: Tarçın, Karanfil ve Limon

Ramazan Bayramı'nın vazgeçilmezi tatlılar. Baklavadan, kadayıfa, tulumbadan, şöbiyete kadar birçok çeşidi mevcut. Bayramda porsiyon kontrolüyle birlikte tatlı tüketimin mümkün olduğuna dikkat çeken Diyetisyen Evnur Saray, harika bir tarif verdi.

25.05.2020Diyet Rehberi
Bayramda beslenme düzeni nasıl olmalı

Bayramda beslenme düzeni nasıl olmalı?

Ramazan ayı süresince değişen öğün saatleri ve beslenme düzeni, bayramla birlikte tekrar değişmeye başlayacak. Bu geçiş sürecinin ilk günlerinde sağlıklı beslenmenin daha çok önem kazanacağını ifade eden Uzman Diyetisyen Hilal Konak, konuyla ilgili önerilerini sundu.

22.05.2020Sağlık
“Sahuru susuz geçirmeyin”

“Sahuru susuz geçirmeyin”

SAHURDA tüketilen besinler gün boyunca hem tok kalmayı hem de su dengesini sağladığı için çok önemli. Diyetisyen Hatice Kübra Bayer “Sahurda ve iftarda mutlaka et, balık, yoğurt, yumurta gibi protein kaynaklarına ve tam tahıllar, bulgur, kurubaklagiller gibi kompleks karbonhidratlara yer verilmelidir. Su tüketimine özen gösterilmeli. Şeker içeriği yüksek hazır meşrubatlar yerine şekersiz komposto, hoşaf tüketilmelidir” dedi.

21.05.2020Sağlık
Diyette Tatlıdan Vazgeçemeyenlere Öneriler

Diyette Tatlıdan Vazgeçemeyenlere Öneriler

Pek çok insan için diyetlerin en büyük zorluklarından biri de tatlı tüketiminin yasaklanması ya da sınırlandırılması. Birçok kişi gün içerisinde bastıran tatlı krizleri nedeniyle diyetini bırakabiliyor.

Bayram sofralarını şifaya çevirmek mümkün

Bayram sofralarını şifaya çevirmek mümkün

Bayram demek geniş sofralar, aile ziyaretleri ve bol bol yemek demek. Her gittiğiniz evde tatlılar, kızartmalar olabiliyor...

10.08.2019Sağlık
Kurban Bayramında Kemik Suyundan Faydalanın

Kurban Bayramı'nda Kemik Suyundan Faydalanın

Kurban Bayramı’yla özdeşleşen kırmızı etin, kemiğiyle birlikte pişirilerek tüketildiğinde sağlığımız için daha da şifa kaynağı olduğunu vurgulayan Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, konuyla ilgili bilgiler verdi.

Kurban Bayramında Doğru Beslenmenin 7 Kuralı

Kurban Bayramı'nda Doğru Beslenmenin 7 Kuralı

Kurban Bayramı’nda et, hamur işi ve tatlı tüketimi en yüksek seviyelere çıkıyor. Özellikle kurban kesiminin hemen sonrasında yenilen kavurma ile bayram boyunca aşırı tüketilen et, sindirim ve kalp-damar sistemi başta olmak üzere genel sağlık durumunu olumsuz etkiliyor. Bayram ziyaretleri sırasında ikram edilen tatlılar ise kan şekerinin hızla yükselmesine yol açıyor. Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Ceyda Nur Çakın, keyifli ve sağlıklı bir bayram geçirmek için önemli önerilerde bulundu.

Sağlıklı Cildin Altın Kuralları

Sağlıklı Cildin Altın Kuralları

Herkes güzel bir cilde sahip olmak ister. Peki yaz aylarında yüze doğrudan vuran güneşe rağmen lekelenmemiş, kurumamış, kırışmamış bir cilt mümkün mü?İyi bir cilde sahip olmanın ancak güneşe karşı önlem almakla mümkün olabileceğini söyleyen Dermatolog Dr. Hüsna Güder, sağlıklı bir cildin altın kuralları açıkladı.

Tüp Bebek Tedavisinde Kilonun Önemi

Tüp Bebek Tedavisinde Kilonun Önemi

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burçak Erzik, tüp bebek tedavisine başlamadan anne-baba adayının ideal kiloya gelmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Tüp bebek tedavisine başlamadan kilo verilmeli

Tüp bebek tedavisine başlamadan kilo verilmeli

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burçak Erzik, tüp bebek tedavisine başlamadan anne-baba adayının ideal kiloya gelmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Şeker Tüketimine Karşı Süper Gıda Önerisi

Şeker Tüketimine Karşı 'Süper Gıda' Önerisi

Prof. Dr. Fatih Satıl, Ramazan Bayramı'nda aşırı şeker tüketimine karşı tarçının tüketilmesini önerdi, “Kahvaltıdan önce 2 dilim kabuklu limon ve çubuk tarçın ile birlikte ılık bir bardak suyu içecek olursak, hem aşırı tatlı tüketimini hem de yemeklerden sonraki kan şekerinin yükselmesini engellemiş oluruz” dedi.

Prof. Dr.dan şeker yerine süper gıda önerisi

Prof. Dr.'dan şeker yerine 'süper gıda' önerisi

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Satıl, Ramazan Bayramı'nda aşırı şeker tüketimine karşı literatürde 'süper gıda' olarak bilinen tarçının tüketilmesini önerdi. Prof. Dr. Satıl, tarçın tüketmenin tatlı yeme isteğini azalttığını belirterek, “Kahvaltıdan önce 2 dilim kabuklu limon ve çubuk tarçın ile birlikte ılık bir bardak suyu içecek olursak, hem aşırı tatlı tüketimini hem de yemeklerden sonraki kan şekerinin yükselmesini engellemiş oluruz” dedi.

4.06.2019Gündem
Ramazandan sonra aşırı yemek uyarısı

Ramazandan sonra aşırı yemek uyarısı

Ramazan sonrası rutin yemek yeme düzenine nasıl geçilmesi gerektiği hakkında bilgi veren Doç. Dr. Ruhan Aşkın Uzel, "Bayramda aşırı yiyecek tüketerek sağlığınızı riske atmayın" dedi.

31.05.2019Sağlık
Ramazan Bayramı İçin 10 Beslenme Önerisi

Ramazan Bayramı İçin 10 Beslenme Önerisi

Ramazan boyunca günlük öğün sayısının azalması ve beslenme düzenindeki değişiklikler sebebiyle kişi, bayramda psikolojik olarak daha fazla yeme eğilimine giriyor. Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Berna Ertuğ, Ramazan ayı sonrasında nasıl beslenilmesi gerektiği hakkında bilgi verdi.

Bayram Tatları Tadınızı Kaçırmasın

Bayram Tatları Tadınızı Kaçırmasın

Ramazan ayı boyunca günde iki öğün beslenmeye alışan metabolizmaya bayramda aniden yüklenilmesi sindirim sistemi rahatsızlıkları başta olmak üzere; diyabet, kalp ve tansiyon rahatsızlıkları yaşanmasına neden olabiliyor. Tatil süresinin 9 gün olmasını fırsata çevirmek isteyenleri ise tatilde fazla kilo riski bekliyor. İç Hastalıkları Bölümü’nden Uz. Dr. Pınar Balcı, Ramazan Bayramı’nı sağlıklı ve kilo almadan geçirmenin yolları hakkında bilgi verdi.

Çocuğunuzu Şekerle Zehirlemeyin

Çocuğunuzu Şekerle Zehirlemeyin!

Ramazan bayramında sıklıkla tüketilen şekerlemeler, çikolata ve baklava gibi şerbetli tatlıların baş aktörü olan şekerin çocuklarda yarattığı olumsuz etkilere dikkat çeken Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, aileleri uyardı.

İstanbulda sahur saat kaçta yapılacak İl il sahur ve iftar vakitleri

İstanbul'da sahur saat kaçta yapılacak? İl il sahur ve iftar vakitleri

İstanbul'da oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, saatlerin ilerlemesi ile beraber, sahur vakitlerini Diyanet'in yayımladığı bilgiler doğrultusunda araştırmaya başladı. Sahur yemeğini yedikten sonra, niyet edecek olan İstanbul halkı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı imsakiye bilgilerini sorguluyor. Peki, İstanbul'da bu gece sahur saat kaçta yapılacak? İşte, il il sahur saatleri ve imsakiye bilgileri.

10.05.2019Gündem
Bu gece sahur saat kaçta yapılacak İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller dahil sahur saatleri

Bu gece sahur saat kaçta yapılacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller dahil sahur saatleri

Ramazan ayının beşinci gününü geride bırakmamızın ardından, yurt genelinde yaşayan vatandaşlar, oruca niyet etmek için sahur saatleri ile ile ilgili bilgileri araştırmaya başladı. 'Bu gece sahur saat kaçta yapılacak?' sorusuna yanıt arayan milyonlarca vatandaş, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı 2019 Ramazan İmsakiyesi'ni araştıırıyor. Peki, bu gece sahur saat kaçta yapılacak? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller dahil sahur saatleri.

10.05.2019Gündem
Paketli Gıdaların Zararları Neler

Paketli Gıdaların Zararları Neler?

Beslenme alışkanlıkları, karaciğer sağlığını doğrudan etkiliyor. Yağlı gıdaların yanı sıra, şekerli ve tuzlu yiyecekler de karaciğer sağlığına zarar veriyor. Lif oranı yüksek olan yiyeceklerin karaciğerin en iyi şekilde çalışmasına yardımcı olabileceğini belirten uzmanlar, paketli atıştırmalıkların zararları konusunda uyarıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Özden Örkcü, karaciğer sağlığını olumlu ve olumsuz etkileyen gıdalar hakkında önemli bilgiler verdi.

Kurban Bayramı’nda ağız ve diş sağlığını koruyan 8 öneri

Kurban Bayramı’nda ağız ve diş sağlığını koruyan 8 öneri

BESLENME alışkanlıklarının tatillerde, özellikle de bayramlarda çok değiştiğini söyleyen Dentakademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kurucularından Dt. Göker Taşkınsu, Kurban Bayramı tatilinde çok fazla tüketilen kırmızı etin yanında tatlı ve hamur işi yiyeceklerin de sıkça tüketildiğinin altını çizdi ve ağız ve diş sağlığı açısından sorun olabilecek konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

14.08.2018Sağlık
Ramazan sofraları için hafif ve sağlıklı öneriler

Ramazan sofraları için hafif ve sağlıklı öneriler

Yaz sıcakları da her geçen gün daha fazla yüzünü göstermeye başladı ve bu yıl neredeyse 17 saatten fazla oruç tutuluyor. Bu yüzden de geri kalan altı buçuk saatte neyin nasıl ve ne kadar yendiği çok önemli. Sağlıklı bir ramazan geçirmek için iftarda ve sahurda yenilenlere çok dikkat edilmesi gerek.

Yazar Sonuçları

Kurban Bayramında Nasıl Beslenmeliyiz?

Kurban bayramında tüm ailenin bir araya gelmesi ve büyük sofralar kurulması dolayısıyla et tüketimi ile bunun yanı sıra tatlı tüketimi de artmaktadır.

1.08.2020

Bayramda et tüketimi nasıl olmalı ve nelere dikkat edilmeli?

Kurban bayramında et ve tatlı tüketimi artmaktadır. Sağlıklı bir bayram geçirmek için kırmızı et ve tatlı tüketiminin miktarına ve sıklığına dikkat edilmeli, porsiyon kontrolüne özen gösterilmelidir.

22.07.2020

Ramazan Bayramı’na Özel 7 Beslenme Önerisi

Çin'in Vuhan kentinde başlayan ve dünyaya yayılan Kovid-19 salgını insanların sosyal hayatlarında büyük değişikliğe sebep oldu. Salgını önlemek için hayata geçirilen kurallar nedeniyle insanlar alıştıkları birçok şeyden mahrum kaldı. Uyku saatlerimiz, beslenme alışkanlıklarımız, günlük fiziksel aktivitemiz hemen hepsi değişti. Kovid-19 sürecinde ramazan ayını geride bırakmaya hazırlanırken, bu bayram daha farklı geçecek.

24.05.2020

Ramazanda rahat bir sindirim sistemi için nasıl beslenmeli?

Ramazan ayı içerisinde olduğumuz şu günlerde oruç tutmanın etkisiyle hazımsızlık, şişkinlik, kabızlık gibi mide-bağırsak problemlerinin görülme sıklığı da artabiliyor. Aynı zamanda birçoğumuz koronavirüs sebebiyle haraketli hayatlarımıza ara verip günün büyük bir kısmını evde geçiriyoruz. Dolayısıyla bu günlerde hareketsizlik, düzensiz yaşam tarzı, kötü beslenme ve stres de birçok sindirim problemine yol açabiliyor. Fakat bu dönemde yaşam ve beslenme şeklinizde yapacağınız bazı değişikliklerle bu problemleri azaltabilir veya bunlardan kurtulabilirsiniz.

8.05.2020
4 adımda kilo verme sürecinizi başlatın

4 adımda kilo verme sürecinizi başlatın!

Merak etmeyin! ‘Ofiste asansör kullanmayın merdivenden çıkın, iki durak önce inin yürüyün’ demeyeceğim.

17.03.2019