MENÜ

Sütlaç

Sütlaç ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Sütlaç haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 709 Sütlaç haberi bulunmuştur.

Sütlaç Haberleri

Doğa Rutkay bir gününü nasıl geçiyor İşte saat saat ev hali…

Doğa Rutkay bir gününü nasıl geçiyor? İşte saat saat ev hali…

Oyuncu Doğa Rutkay corona virüsü salgını sebebiyle #evdekal uyarılarını dikkate alan sanatçılar arasında bulunuyor. Hurriyet.com.tr’de Ferit Ömeroğlu ile video konferans yapan Rutkay, evde bir gününü nasıl geçirdiğini saat saat anlattı. Oldukça programlı olduğunu belirten sanatçı, haberleri de sık sık takip ettiğini söyleyerek, “Sağlık Bakanımız gel, bana bilgi ver dese o kadar hakimim” dedi.

22.03.2020Magazin
Yemek yemeyi oldu bittiye getirmek kendimize yapabileceğimiz en büyük saygısızlık

Yemek yemeyi oldu bittiye getirmek kendimize yapabileceğimiz en büyük saygısızlık

Çilek yatağında scone, sucuklu patates dolması, kerevizli mercimek çorbası, dondurmalı soğuk kahve... Geleneksel reçeteler, dünya mutfağının en iyi örnekleriyle aşçı ve yemek yazarı Aydan Üstkanat’ın ‘Yap, Ye, Paylaş’ adlı kitabında buluştu. Kitapta sofra düzeni ve mönü seçimi konusunda bilgiler de veren Üstkanat ile kitabını konuşup ipuçları ve öneriler aldık.

Tadına baktı ve çok beğendi O lezzet için Japonyadan geldi

Tadına baktı ve çok beğendi! O lezzet için Japonya'dan geldi

Japonlar, Hamsi köy sütlacını çok sevdi. Hamsiköy sütlacını yakından tanımak için Trabzon’a gelen Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) Türkiye Ofisi Başkanı Takehiro Yasui, çok severek yediği hamsiköy sütlacını Japonya’da tanıtmak istediğini belirterek sütlacın Japonya’da üretimi için Türk işadamlarını ülkesine davet etti.

Dolması, sütlacı derken şimdi de tarhanasını yaptı

Dolması, sütlacı derken şimdi de tarhanasını yaptı

Bodrum mandalinasından dolma, sütlaç, peynir, baklava, pestil gibi birçok ürün yapan girişimci Fadime Aslan, bu kez de mandalinadan tarhana yaptı.

Akşama ne pişirsem diyenler için pratik ve nefis yemek tarifleri

Akşama ne pişirsem diyenler için pratik ve nefis yemek tarifleri

Akşam yemeğine saatler öncesinden "Yine ne pişirsem?" diye düşünmeye başladınız mı? Eğer karar veremediyseniz hazırladığımız menüye bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çorbadan pilava, salatadan tatlıya nefis alternatifler sizi bekliyor. İşte akşama ne pişireceğini düşünenler için nefis tarifler...

Bugün ne pişirsem 25 Aralık Çarşamba günün menüsü

Bugün ne pişirsem? 25 Aralık Çarşamba günün menüsü

Siz de her gün “Akşama ne pişirsem?” diye düşünüp duranlardan mısınız? O halde çok doğru bir yere geldiniz. Çünkü sizin için nefis bir akşam yemeği menüsü hazırladık. “Çorba ne pişirsem? Pilavın yanına ne yapsam?” diye derlenmek yerine hazırladığımız günün menüsüne bir göz atın. İşte çorbadan tatlıya aradığınız her şeyi bulabileceğiniz 25 Aralık Çarşamba akşam yemeği menüsü…

25.12.2019Lezizz Menüler
Türkiyede Googlea girenler en çok neleri arıyor

Türkiye'de Google'a girenler en çok neleri arıyor?

Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.

12.12.2019Teknoloji
Google’da 2019’da neleri aradık

Google’da 2019’da neleri aradık?

Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada yükselen arama trendleri içeren listesini açıkladı.

11.12.2019Magazin
MasterChefin 54. bölümünde eleme adayları kimler oldu İşte MasterChefte haftanın ilk dokunulmazlığını alan takım

MasterChef'in 54. bölümünde eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlığını alan takım

MasterChef'in ekranlara gelen 54. bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. MasterChef yarışmacıları salı akşamı yayınlanan bölümde, Gaziantep Futbol Kulübü için yardım kampanyasına dahil oldu. En iyi menüyü yapmak için yarışan takımlardan biri dokunulmazlığı kaybederek iki yarışmacıyı eleme potasına gönderdi. Peki, MasterChef'in 54. bölümünde eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

26.11.2019Televizyon
Osmanlı tatlıları İtalyanları büyüledi

Osmanlı tatlıları İtalyanlar'ı büyüledi

Geleneksel Osmanlı tatlıları, İtalya’nın başkenti Roma'da düzenlenen etkinlikle İtalyanlara tanıtıldı.

13.11.2019Keyif
Bozkırın  başkentinin  lezzetleri

Bozkırın başkentinin lezzetleri

İki ay önce açılan Odunpazarı Modern Müzesi (OMM), Eskişehir’e gitmek için yeni bir bahane oldu. Anadolu’nun dinamik kenti gezilecek, görülecek pek çok fırsat sunarken lezzet peşinde koşanlar için de ilginç keşifler barındırıyor.

10.11.2019Seyahat
Ara Öğünler Neden Önemlidir

Ara Öğünler Neden Önemlidir?

Ara öğün yapmanın önemini Diyetisyen Dilara Demirkan Erkek anlattı.

28.10.2019Diyet Rehberi
Gelinim Mutfaktadan kim elendi 18 Ekim puan durumu

Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? 18 Ekim puan durumu

Gelinim Mutfakta 18 Ekim Cuma günü yayınlanan bölümüyle ekran macerasında bir haftayı daha geride bıraktı. Bu kez Gelinim Mutfakta hafta finalinde puanlar birbirine çok yakındı. Beş altın bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Fatma-Dilek Akıncıoğlu ve Çiğdem-Elif Akçam çiftinden birisi kazandı. Peki, yarışmadan elenen gelin ve kaynana kim oldu? Beş altın bilezik hangi gelinin oldu? İşte, Gelinim Mutfakta’dan elenen isim ve puan durumu...

18.10.2019Televizyon
Fırında sütlaç nasıl yapılır Videolu sütlaç tarifi

Fırında sütlaç nasıl yapılır? Videolu sütlaç tarifi

Türk mutfağında yer alan birçok sütlü tatlı içinde en yaygın yapılan ve tanınanı sütlaçtır. Her evde bulunan yapılan sütlacın en güzel hali ise fırında yapılanı. Sütlaçın genellikle bir güveç içerisinde fırında pişirilmesi suretiyle yapılır. Peki, fırında sütlaç nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken noktalar neler? İşte, adım adım fırında sütlaç tarifi

Bursa’da 1600 kişiye istihdam sağlıyor

Bursa’da 1600 kişiye istihdam sağlıyor

1977 yılında Bursa’da Altan Eker tarafından temelleri atılan Eker Süt Ürünleri, bugün ayran markası ile öne çıkıyor. Bursa’daki üretim tesisinde 1600 kişiyi istihdam ettiklerini anlatan Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, “Son 20 yıldır Eker olarak tonaj bazında yıllık ortalama yüzde 15 oranında büyümeye devam ediyoruz” dedi.

8.10.2019Ekonomi
Şeker, Kanser Riskini Artırıyor

'Şeker, Kanser Riskini Artırıyor'

Çikolata, baklava gibi tatlılar, gazlı içecekler, hazır meyve suları gibi basit şeker kaynakları organ yağlanmasına yol açarak kanser riskini artırıyor. Şeker hastalarının kansere yakalanma riskinin diğer kişilere oranla 3 kat daha fazla olduğunu belirten İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Canfeza Sezgin, "Yoğun şekerli gıdalar tüketmek kansere karşı korunmamızı sağlayan doğal antioksidan sistemimizi yarı yarıya azaltır" dedi.

Diyette Tatlıdan Vazgeçemeyenlere Öneriler

Diyette Tatlıdan Vazgeçemeyenlere Öneriler

Pek çok insan için diyetlerin en büyük zorluklarından biri de tatlı tüketiminin yasaklanması ya da sınırlandırılması. Birçok kişi gün içerisinde bastıran tatlı krizleri nedeniyle diyetini bırakabiliyor.

Jennifer Lopez Türk lezzetlerini tattı, sütlaca hayran kaldı

Jennifer Lopez Türk lezzetlerini tattı, sütlaca hayran kaldı

Dünyaca ünlü ABD'li sanatçı Jennifer Lopez, konser için geldiği Antalya'daki konakladığı otelde, Türk mutfağının lezzetlerinin tadına baktı.

Elektrikler ne zaman gelecek BEDAŞ 25 Haziran programı

Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ 25 Haziran programı

BEDAŞ (Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş), İstanbul Avrupa Yakası’nın birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Yapılan duyuruda elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler ve kesintilerin saat aralığı paylaşıldı. Peki, elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ 25 Haziran programı…

25.06.2019Gündem
Sümela Manastırı’nın büyüsü

Sümela Manastırı’nın büyüsü

Trabzon’da 1300 metre yükseklikteki sarp kayalıklara kurulu, Anadolu’nun en etkileyici yapılarından Sümela Manastırı’nın bir bölümü, dört yıllık restorasyonun ardından 25 Mayıs’ta açıldı. Açıldığı gibi de ziyaretçi akınına uğradı. Tamamını gezmek için en az bir yıl daha beklememiz gerekecek. Ancak içinde bulunduğu muhteşem coğrafyayı görmek ve kapısının aralığından hayallere dalmak için Sümela Manastırı’nı yeniden rotaya koymaya kesinlikle değer.

18.06.2019Seyahat
X, Y ve Z Kuşakları Nasıl Besleniyor

X, Y ve Z Kuşakları Nasıl Besleniyor?

Kuşak kavramı kişilerin; aşağı yukarı aynı yıllarda doğduğu, aynı çağın koşullarını, benzer sıkıntıların olduğu yazgıları yaşamış benzer ödevlerle yükümlü olmuş kişilerin oluşturduğu topluluktur. Diyetisyen Ebru Kahraman, kuşakların beslenme programları ve yaşam tarzları hakkında bilgi verdi.

Tarçının faydaları nelerdir Tarçın suyu zayıflatır mı

Tarçının faydaları nelerdir? Tarçın suyu zayıflatır mı?

Birçok rahatsızlığa iyi gelen tarçın mutfaktaki tüketim alanı en geniş baharatlar arasında yer tutuyor. Kolesterol, yüksek şeker ve migren ağrılarına iyi geldiği bilinen tarçın uzmanlar tarafından da öneriliyor. Peki, Tarçının faydaları nelerdir? Tarçın suyu tüketmek zayıflatır mı? İşte, tarçının kilo verme üzerinden etkileri ve tarçın faydaları ile ilgili bilgiler.

5.06.2019Sağlık
Saray sarması nasıl yapılır Ardanın Ramazan Mutfağı saray sarması tarifi...

Saray sarması nasıl yapılır? Arda'nın Ramazan Mutfağı saray sarması tarifi...

Arda’nın Mutfağı programının sunucusu Arda Türkmen, geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini ekran karşısındakilerle buluşturmaya devam ediyor. Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 28 Mayıs'ta yayınlanan bölümünde yapılan tariflerden biri de bisküvili saray sarması oldu. Peki, saray sarması nasıl yapılır? Arda'nın Ramazan Mutfağı saray sarması tarifi...

Bugün iftara ne pişirsem 19 Mayıs iftar menüsü

Bugün iftara ne pişirsem? 19 Mayıs iftar menüsü

Sahurda tüketilen yemek ve içecekler oruç ibadetini sağlıklı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmede doğrudan etkili. Sahur sofraları, kahvaltı tadında hafif yiyeceklerle geçse de gün boyu kaybettiğimiz enerjiyi iftar sofraları telafi ediyor. İşte, ‘iftarda ne pişirsem?’ diye düşünenler için tarifleriyle iftar menüsü...

Fırında sütlaç nasıl yapılır Ardanın Ramazan Mutfağı sütlaç tarifi

Fırında sütlaç nasıl yapılır? Arda'nın Ramazan Mutfağı sütlaç tarifi

Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 16 Mayıs 2019 Perşembe günü yayınlanan bölümünde yapılan tariflerden biri de Türk mutfağının geleneksel tatlısı fırın sütlaç oldu. Ünlü şef Arda Türkmen, fırın sütlacın tarifi ve yapım aşamalarını anlattı. İşte, adım adım fırın sütlaç tarifi...

Anne Yemeği Yiyenler Daha Sağlıklı

Anne Yemeği Yiyenler Daha Sağlıklı

Modern şehir hayatı, yoğun iş temposu, sosyal medya derken ‘anne yemeğini’ unuttuk. Hatta zamane çocukları evde pişeni değil, fast food veya hazır paketli gıdaları tercih ediyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara İsmailoğlu, anne yemeklerinin sağlık için daha faydalı olduğunu söyledi. Peki, o sağlıklı yemekler neler? İşte listesi…

Londra’da ilk oruç, kentin tek minareli Türk camisinde açıldı

Londra’da ilk oruç, kentin tek minareli Türk camisinde açıldı

Londra’nın ilk ve tek minareli Türk camisini bünyesinde barındıran Süleymaniye Kültür Merkezi’nin geleneksel iftar yemeğinde 350 kişi iftar yaptı.

7.05.2019Avrupa
Survivor 60. son bölümde ödül oyununu kim kazandı

Survivor 60. son bölümde ödül oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da büyük finale doğru geri sayım başlarken, yarışmacılar arasındaki rekabet de arttı. Survivor'un 1 Mayıs tarihli 60. bölümünde yarışmacılar yaşam evi ödül oyunu için parkurda mücadele etti. Oyun sonunda bir takım ödül oyununu kazandı. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor'un 60. bölümünde yaşananlar.

1.05.2019Televizyon
Sütlaç nasıl yapılır Püf noktalarıyla sütlaç tarifi

Sütlaç nasıl yapılır? Püf noktalarıyla sütlaç tarifi

Sütlaç deyip geçmeyin, aslında herkesin yapabileceğini sandığı ama kıvamını tutturmakta çok zorlandığı bir tatlıdır sütlaç. Peki sütlaç nasıl yapılır? Lezzetli sütlaç yapmanın püf noktaları nelerdir? Sütlaç yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Sütlü tatlı severlerin bayılacağı sütlaç tarifimiz ve sütlaç yaparken dikkat etmeniz gereken püf noktalarımız hemen aşağıda…

Yemeğin tuzu, yağı, suyu fazla olursa ne yapılır İşte yemeklerinizi kurtarmak için basit müdahaleler

Yemeğin tuzu, yağı, suyu fazla olursa ne yapılır? İşte yemeklerinizi kurtarmak için basit müdahaleler

Yemek yaparken malzemeleri, özellikle de yağ, tuz, biber gibi malzemeleri ölçüyle değil de göz kararıyla ekliyorsanız zaman zaman ayarını kaçırıyor olabilirsiniz. Böyle zamanlarda sonucun hüsran olmasını önlemek için yapabileceğiniz çok basit müdahaleler var. İşte fazla yağlı, fazla tuzlu ve fazla sulu yemeklerinizi kurtarmak için yapabileceğiniz düzeltmeler…

Baharat bonkörlük istemez onları kullanırken cimri olmalıyız

Baharat bonkörlük istemez onları kullanırken cimri olmalıyız

Aşçı Maria Ekmekçioğlu, ‘Aşk Kokulu Baharatlar’ adlı yeni kitabında baharatı odağına alıyor. Hangi baharat neyle uyumlu, hangi baharat o yemeği bambaşka bir lezzete dönüştürür; hepsi bu kitapta.

Gerçek mi yalancı mı Tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır

Gerçek mi yalancı mı? Tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır?

Yabancıların Türk mutfağıyla ilgili en garipsedikleri lezzetlerin başında gelir tavuk göğsü tatlısı. Gerçekten de tatlının içinde tavuk eti olması fikri ilk başta insana biraz tuhaf geliyor. Ancak tadına bir kere bakan tavuk göğsünden bir daha vazgeçemiyor. Tabii yine de isterseniz siz içine tavuk eti koymadan da tavuk göğsü yapabilirsiniz. Bu tatlıya da yalancı tavuk göğsü adı veriliyor. Hangisi olursa olsun tavuk göğsünün lezzetine bayılacağınızdan eminiz. Sizin için gerçek ve yalancı tavuk göğsü tariflerini ve bu tatlıların yapılışında dikkat etmeniz gereken minik püf noktalarını derledik. Bir göz atmaya ne dersiniz?

Fırında sütlaç nasıl yapılır İşte tarifi ve malzemeler

Fırında sütlaç nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeler

Fırında sütlaç nasıl yapılır sorusunun yanıtı, yemek sonrasında canı tatlı çeken vatandaşlar tarafından sorgulanan ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Oldukça lezzetli ve pratik bir yapımı olan fırında sütlaç tarifini sizler için derledik. Peki, fırında sütlaç nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeler.

Yeni Yılın İlk Gününü Sağlıklı Ve Zinde Karşılayın

Yeni Yılın İlk Gününü Sağlıklı Ve Zinde Karşılayın

Yeni yılı karşılamaya hazırlanırken renkli yılbaşı sofralarının cazibesine kapılıp, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi unutmamak gerekiyor. Yılbaşı sofrasını dikkatli hazırlamak, yeni senenin ilk günü kişinin kendisini iyi hissetmesi ve yıla güzel bir başlangıç yapması için önem taşıyor. Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Diyetisyen Emine Yüzbaşıoğlu, yılbaşı beslenmesi ile ilgili önemli önerilerde bulundu.

Dedelerinin yaptığı sütlacın lezzetini 7 kuşaktır yaşatıyorlar

Dedelerinin yaptığı sütlacın lezzetini 7 kuşaktır yaşatıyorlar

Trabzon’un Maçka ilçesinde yaşayan Alişan Konak, 1924 yılında dedeleri tarafından yapılan Hamsiköy sütlacını 7 kuşak boyunca bozmayarak Türkiye’nin her tarafında tanıtıyorlar.

Kalburabastı tatlısı yapmanın püf noktaları

Kalburabastı tatlısı yapmanın püf noktaları

Kalburabastı tatlısı, Türk mutfağının en sevilen şerbetli tatlılarından biri. Yapılışı da baklava gibi tatlılara kıyasla kolay olan kalburabastının ağızda dağılanı makbul. Kıvamıyla ve lezzetiyle parmak yediren bir kalburabastı yapmak için dikkat etmeniz gereken birkaç basit püf noktası bulunuyor. İşte kalburabastı yapmanın püf noktaları…

Japonyada tattı, sırrını vermediler Şimdi dünyaya satıyor

Japonya'da tattı, sırrını vermediler! Şimdi dünyaya satıyor

TRABZON’da sütlaç üretimi yapan Uğur Alkurt, gittiği Japonya'da tattığı ve çok beğendiği süt reçelinin istediği tarifi, kendisine ’sır’ denilerek verilmedi. Alkurt, formülü öğrenmek için işe koyuldu, yanında getirdiği süt reçelini, Trabzon’da laboratuvar ortamında araştırdı, uzun denemeler yaptı. Alkurt, sonunda formülünü çözdüğü, tat ve kıvamını yakaladığı süt reçelini üretmeyi başardı. Çeşitlerini de artıran Alkurtun ürettiği süt reçeli başta olmak üzere diğer reçel çeşitleri, yurt içi ve yurt dışından da ilgi görüyor.

14.09.2018Haber
Japonyada tattı, sırrını vermediler Şimdi dünyaya satıyor

Japonya'da tattı, sırrını vermediler! Şimdi dünyaya satıyor

TRABZON’da sütlaç üretimi yapan Uğur Alkurt, gittiği Japonya'da tattığı ve çok beğendiği süt reçelinin istediği tarifi, kendisine ’sır’ denilerek verilmedi. Alkurt, formülü öğrenmek için işe koyuldu, yanında getirdiği süt reçelini, Trabzon’da laboratuvar ortamında araştırdı, uzun denemeler yaptı. Alkurt, sonunda formülünü çözdüğü, tat ve kıvamını yakaladığı süt reçelini üretmeyi başardı. Çeşitlerini de artıran Alkurtun ürettiği süt reçeli başta olmak üzere diğer reçel çeşitleri, yurt içi ve yurt dışından da ilgi görüyor.

14.09.2018Ekonomi

Yazar Sonuçları

Tatlı dünyamızda neler oluyor?

Geleneksel Türk tatlıları deyince, benim ilk aklıma gelen helvalarımız. Ya sizin? Kaç kişinin aklına önce helva gelir ki? Şekerin olmadığı yıllarda bal ve sütle ya da pekmezle şerbetlenen un helvaları… Türk tatlılarında süt çok önemli, çünkü sütlü tatlılarımız ve akabinde meyve tatlılarımız gerçekten bize özgü. Şerbetli hamur tatlılarında ise Arap kültüründen gelenlerle bizim damak tadımıza, malzeme ve tatlı tekniklerimize göre geliştirilmiş zengin çeşitler mevcut.

15.01.2020

Bomonti’nin üst düzey Fransız’ı Bâtard

Haysiyeti olan iyi bir şef taklitçi olmaz. Yediği iyi yemeklerden etkilenir ama ülkesinin şartları, mutfaktaki ekipman ve bulunan malzemeye göre o yemeği yorumlar. Onur Okan bu duruma iyi bir örnek.

24.08.2019

Huzur ve eğlence cenneti

Yoğun bir yaz sezonu başlamadan önce dört gün enerji depolamak ve kafa dinlemek için D Maris Hotel’i tercih ettim. Otele giriş yaptığım an itibariyle ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Neden mi?

30.05.2019

Karnabahar yemeye lokantaya gider misiniz?

Instagram hesabımda paylaştığım karnabahar yemeğinin altına yazılan yorumlar beni epey düşündürdü. Ufkumuzu genişletmeye çalışmak yerine en iyi ihtimalle, “Ben bunu ölsem dışarıda para verip yemem” diye kestirip atıyoruz. Daha da kötüsü, yiyeni kınayıp pişireni de, ‘Adam kazıklıyor’ gibi suçlama yolunu seçiyoruz.

26.05.2019

Ev sıcaklığında iftar mekânları

En sıcağı tabii ki kendi eviniz, yuvanız.

2.05.2019

Bir tarafta cağ kebabı diğer tarafta güveç

İstanbul Havalimanı’nda 4 bin 200 metrekarelik alanda onlarca restoran işleten BTA’nın lezzetlerini tattım. Şirketin CEO’su Sadettin Cesur, TAV Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül ile bir ziyafet turu yaptık. Mükemmel bir ziyafet zinciri oluşturulmuş. Gerçekten yeni havalimanının zenginliği olmuş. Tadında Anadolu’dan Japon mutfağına ne ararsanız var. Üstelik lezzetler dorukta.

1.05.2019

Bu sözü söylediysen yol yakınken bu işi bırak Hande Erçel

Hande Erçel, TRT’de başlayacak “Halka” dizisi için deneme çekimi yapmak istememiş...

8.11.2018

Bol oksijen çok yeşil: Karadeniz

Yaylaları, temiz havası ve meşhur Karadeniz mutfağıyla Türkiye'nin görülmesi gereken yerlerinden Karadeniz. Sonbaharda yeşilin ve kırmızının her tonunu görebileceğiniz Karadeniz'e gitmenin şimdi tam zamanı…

11.10.2018

Bereket Tanrısı İzmir’e gelmiş

İZMİR’de Karadeniz mutfağının eksikliği hep hissedilir.

30.09.2018