Bugün neler oldu?

Sunexpress

Güncelleme Tarihi:

Sunexpress haberleri sayfasında Sunexpress hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 855 Sunexpress haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

SunExpress (Güneş Ekspres Havacılık A.Ş.) Antalya,Türkiye merkezli bir havayolu şirketidir. Havayolu, Türkiye'nin popüler tatil yörelerinden Avrupa'ya tarifeli ve charter uçuşlar düzenlemektedir. SunExpress'in merkezi Antalya Havalimanı, Antalya'dır. İkinci merkezini Mart 2006'da İzmir'de açmıştır. Türkiye içindeki üçüncü merkezini ise 2008'de İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'nda açmıştır.

SunExpress 2010 yılında, Türkiye’de ilk kez Anadolu şehirlerinden Almanya’nın önemli merkezlerine tarifeli direkt uçuşlara başladı. 2011 yılı ortasında Almanya merkezli SunExpress Deutschland isimli ikinci şirket kuruldu. Bu şirketin IATA kodu XG, ICAO kodu ise SXD'idir.[8] SXD Anadolu kentlerinden Almanya’ya direkt sefer düzenlemesinin yanı sıra KızılDeniz,Kuzey Afrika ve Kanarya Adaları’nı da charter seferler düzenlemektedir. Geçtiğimiz yıl ise Erbil (Irak) ve Varna (Bulgaristan) duraklarını uçuş ağına ilave etti.

Sunexpress haberleri

DAHA FAZLA #SUNEXPRESS HABERLERİ

Sunexpress’a ait tüm site haberleri