Bugün neler oldu?

Selçuk Şahin

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Şahin haberleri sayfasında Selçuk Şahin hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 5170 Selçuk Şahin haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Selçuk Şahin, 31 Ocak 1981, Tunceli doğumlu, Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde forma giymektedir. Selçuk Şahin şimdiye kadar Zico, Luis Aragonés, Christoph Daum, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal gibi antrenörler ile çalışmıştır.

Gençlik yılları Silifke'de geçti. 23 Temmuz 1999'da Hatayspor'da profesyonelliğe geçti. 2003-2004 sezonunda İstanbulspor A. Ş. takımından 3 yıllık sözleşme yapılarak Fenerbahçe’ne transfer edildi. Orta saha mevkiinde oynamaktadır. Fenerbahçe'deki ilk maçı, 16 Temmuz 2003 tarihinde oynanan Waldhof Mannheim - Fenerbahçe, hazırlık maçıdır. Fenerbahçe'deki ilk resmi maçı, 10 Ağustos 2003 tarihinde oynanan ve takımının 0-3 kaybettiği Fenerbahçe - İstanbulspor, Süper Lig maçıdır. Uzun yıllar boyu oynamaya devam ettiği kulüpte birçok kez yedek kalsa da inişli-çıkışlı performansıyla hiçbir zaman ilk on birin değişmez futbolcularından biri olamadı.

Selçuk Şahin haberleri

DAHA FAZLA #SELÇUK ŞAHİN HABERLERİ

Selçuk Şahin’a ait tüm site haberleri