EKSTRA
MENÜ
Arşiv
Etiketler

Pul Biber

Pul Biber ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Pul Biber haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 2.172 Pul Biber haberi bulunmuştur.

Pul Biber Haberleri

Dediklerimi uygula ikdidarsızlığı kovala

Dediklerimi uygula ikdidarsızlığı kovala

İster inanın, ister inanmayın 40 yaşını aşmış her üç erkekten ikisinin iktidarsızlık sorunu var. Kadınlarda ise, her üç kadından sadece birinin cinsel sorunu var. Gerçeklerden kaçmak mümkün değildir. Her derdin bir çaresi vardır. Kafkaslarda yaptığım incelemelerde gördüm ki, erkek ölene kadar, kadın ise 80’ine kadar cinsel gücünü sürdürebiliyor.

13.03.2005Kelebek
İlk buluşma heyecanı

İlk buluşma heyecanı

İlk buluşmalar her zaman mide kramplarına, uykusuz gecelere ve heyecanla beklenen saatlere dönüşür.

7.04.2005Aşk
Bayat ekmekli yemekler

Bayat ekmekli yemekler

Sefertası Hareketi yedi yıldır fast-food’a karşı keyifli yemeği savunan bir girişim. Geçen yıl başlattıkları Ekmek Tasarruf Kampanyası’nın bir parçası olarak bayat ekmeği değerlendirebileceğiniz yemekleri tanıtıyorlar.

29.04.2005Kelebek
Gıda sektöründe 10 bin kaçak işletme

Gıda sektöründe 10 bin kaçak işletme

Türkiye’de 27 bin gıda sanayii işletmesinin yaklaşık 10 bini denetlenemiyor. Çünkü bunlardan sadece 17 bini Tarım Bakanlığı’nın üretim izniyle çalışıyor.

13.06.2005Kelebek
Gıda sektöründe 10 bin kaçak işletme

Gıda sektöründe 10 bin kaçak işletme

Yaklaşık üç yıldır tüketiciyi sağlıksız ve sahte gıdalara karşı bilinçlendirip korumaya çalışan Uğur Dündar ve Arena ekibi, Hürriyet’te ‘Gıda Terörü Dosyası’nı açıyor. Dündar ve ekibi, hijyene önem verilmeyen sağlıksız ortamlarda üretilen gıdalarla sahte ürünlerin, ciddi hastalıklara, hatta ölümlere neden olduğuna dikkat çekti.

13.06.2005Gündem

Yazar Sonuçları

170 yıllık bira festivali: Oktoberfest

1810’da Bavyera veliahtı Prens Ludwig’in düğününde halk için bir at yarışı düzenlendi.

15.02.2005

Beğendili börek ve modern bir yemek tasarlamak üzerine

Eğer ilgili biriyseniz, size yemek tasarımının çok keyifli, çok yaratıcı ve zihin açıcı bir hobi olduğunu söyleyebilirim.

5.03.2005

İsveçlilerin yemek kitabı merakı

Dünyada kişi başına düşen yemek kitabı sayısının en çok olduğu ülkenin İsveç olduğunu öğrendiğimde şaşırdım doğrusu.

15.03.2005

Beypazarı kurusu mu galeta mı

Ankara’dan İstanbul’a taşındığımız 1991 yılından beri, orada alıştığım bir tadın, Beypazarı kurusunun yerini tutabilecek bir şey aradım durdum.

20.03.2005

Benim rakı bardağı ölçeğim

Bir zamanlar yaptığım televizyon programında un ve suyun ölçüsünü vermek için izleyicilere "Babalarımızın klasik rakı bardağını kullanın" demiştim.

24.03.2005

Yaşasın süper yiyecekler

Son yıllarda ülkemizde ve tüm dünyada moda olan yüzlerce diyet çeşidinin birçoğu sınıfta kaldı.

27.03.2005

Rahmetli helvayı çok severdi

Ölünün arkasından yemek verme geleneği çok eski zamanlardan beri sürüp gitmektedir. Orta Asya’da yaşayanlar arasında da bu gelenek yaygındı. Hatta Dede Korkut hikayelerinin bir kısmına da konu olmuştur bu gelenek.

3.04.2005

Yemek kültür ödülüm

Geçen gün, ABD’nin önde gelen yemek yazarlarından "Bir Yemek Masalı" adlı kitabımı ve beni kutlayan mesajlar aldım.

5.04.2005

Aristokrat sebzesi kuşkonmaz

Biz çok az biliriz ve kullanırız ama yabancılar kuşkonmazı çok severler. Yetiştirilmesi sabır isteyen ve oldukça pahalı olan kuşkonmaza Aristokrat sebze de derler.

12.04.2005

Yemeklerin dili olsaydı

Yemeklerin dili olsaydı size, "Beni seveceğim, uyum sağlayacağım malzemelerle pişirin lütfen" diyecekti.

13.04.2005

İnternet üzerinden ısmarlama gelinler

Thomas, talih kuşu üstüme geldi diyerek Hamburg’daki bir arkadaşına telefon ediyor.

16.04.2005

Ballı içki, helva, acı

Biriktire biriktire geliyoruz olduğumuz yere. Sahip olduğumuz alışkanlıklar gelenekler, görenekler ve kültür aslında bir toplamdan ibaret.

21.04.2005

İsveç usulü kahvaltı

Belki de İsveçliler soğuk iklimde yaşadıkları için çok sıkı bir kahvaltıyla güne başlıyorlar.

12.05.2005

Bu ‘kuru’ pilav üstü değil

Siz hiç "kuru" yediniz mi? Şimdi çoğunuzun aklından "kuru fasulye mi" sorusu geçiyordur. Hayır, bu kurunun öyle fasulyeyle alakası yok.

17.05.2005

Yemeklerin isimlendirilmesi

Beşamel sosa adını veren Fransız Kontu Beşamel’dir. 1600’lü yıllarda yaşamış bir başka soylu Mornay da, mornay sosuna isim babalığı yapmıştır. Ünlü et yemeği şatobiryan ise adını Fransız kontu olan Chateaubriant ‘tan almıştır.

22.05.2005

İyi ki yapmışlar

Pişmaniyeyi sevmeyen var mıdır merak ederim. İzmit’e kim gitse tembih ederim "Lütfen bana bir iki kutu pişmaniye" diye. Hep merak ettiğim şeylerden biri de adının neden pişmaniye olduğuydu.

24.05.2005

Aşk peyniri: Rokfor

Fransa’nın güneybatısında Midouze nehri üzerinde küçük bir kasaba var: Roquefort.

25.05.2005

Kuru meyve çok besleyicidir

Üzüm, kayısı, incir erikÉ Ne güzeldir meyve yemek. Ancak hepsinin mevsimi var ve taze olarak tüketebilmek için mevsimini beklememiz gerekiyor.

5.06.2005

Köylerde yemek keyfi

Doğuya bakan pencerenin yanında odunla beslenen kuzinede pişer köy evlerinde yemekler.

7.06.2005

Zeytinyağına olan tutkum

Psikologlar benim zeytinyağına olan tutkumu bilseler eminim bunu bir sendrom, bir takıntı olarak değerlendirirler.

8.06.2005

Yaz geldi aman dikkat

Yaz denince kimin aklına kötü bir şey gelir ki!

13.06.2005

Kokoreçin simgesel anlamı

Avrupa Birliği’ne girmekten bahsederken en çok konuştuğumuz konulardan biriydi kokoreç.

19.06.2005