Bugün neler oldu?

Öykü Serter

Güncelleme Tarihi:

Öykü Serter haberleri sayfasında Öykü Serter hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 359 Öykü Serter haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Öykü Serter, 26 Şubat 1975 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Ankara Ted Kolejinden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı ve Latin Dili ve Edebiyatı okudu. Galatasaray Üniversitesi’nde Radyo-TV yüksek lisansı yaptı. Serter, Bahçeşehir Üniversitesi’nde sinema-medya doktorasına devam ediyor.

Öykü Serter, kurbağa branşında milli takım düzeyinde yarışan bir yüzücüdür. Medya sektörüyle Capital Radyo’da DJ’lik yaparak tanıştı. Ardından Number One Fm'de çalışmıştır. Daha sonra Cine 5'te yayınlanan “5'de 5” isimli müzik programıyla dikkat çekti. Biri Bizi Gözetliyor “BBG” isimli programın yayınlanan tüm bölümlerini sundu. Biri Bizi Gözetliyor'dan sonra Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı yarışma programlarınında vazgeçilmez sunucusu olmuştur.

Öykü Serter iki de dizi filmde oynamıştır. 2006 yılında Öykü Serter ile Ragga Oktay’ın birlikte hazırladıkları (Bilimsel Uygulama Merkezi) "B.U.M" adlı yarışma izleyicilerden büyük ilgi gördü. 2010 yılında TRT1’de Bank Asya 1.Lig Günlüğü ve MasterChef Türkiye isimli programı ve 2011 yılında Star TV'de yayınlanan Star Akademi'nin sunucusu olmuştur.

Serter, 2014 yılının Eylül ayında başlayan “Bu Tarz Benim” adılı programın sunuculuğunu yapmıştır.TV8'de 2015 Temmuz ayında başlayan 'Rising Star' (Yükselen Yıldız) yarışmasının sunuculuğunu üstlenmiştir. Serter, “İşte Benim Stilim: All Star” programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Öykü Serter haberleri

DAHA FAZLA #ÖYKÜ SERTER HABERLERİ

Öykü Serter’a ait tüm site haberleri