Kimimiz kesince suyu akan iri bir parça biftekten, kimimiz kemiğinden sıyrılan lokum gibi bir pirzoladan veya köftesiyle fark yaratan burgerden vazgeçemiyor... İşin hakkını veren bir steakhouse’un etin en iyisini seçmesi ve onu doğru işleyerek servis etmesi gerekiyor. Ateşe hâkimiyeti, yanında sunduğu eşlikçileri ve ustalığıyla öne çıkan bu adresleri jürimize sorduk.
#PirzolaGarip, acayip bir yemek kitabı çıktı. Adı: Mafyanın Mutfağından - Piştim... Pişirdim. Kitabın yazarı Joseph İanuzzi, tam on yıl boyunca mafyaya yemek yapmış. Tuhaf bir aşçı. Onca yılın ardından, kafasını bir beyzbol sopası ile demir boruya çarpınca mafyadan ayrılıp FBI adında başka bir kulübe katılmış. Doğan Kitap’tan çıkan bu farklı yemek kitabında hem değişik yemek hem de hayat tarifleri var.