onları ilk kez nerede gördük haberleri sayfasında onları ilk kez nerede gördük hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 283 onları ilk kez nerede gördük haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda BM Genel Sekreteri Guterres'e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü takdiminde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başta bölgemizdeki çatışmalar, savaşlar, zulümler ve insani krizler olmak üzere nerede bir yangın varsa söndürmek için su taşıyoruz. Nerede bir acı, dram, trajedi, gözyaşı varsa tüm gücümüzle onu dindirmeye çalışıyoruz" dedi.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ve Mısır ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran-ABD gerilimi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bu meseleye sadece askeri pencereden bakmak, bölgeyi felakete götürür. Ateşi daha fazla harlamanın kimseye faydası olmaz. Bölgemiz kana, gözyaşına, savaşlara doymuştur. Artık, barışı ve huzuru konuşmayı, iş birliklerini artırmayı istiyoruz. Sorunlar her zaman olur; anlaşmazlıklar uluslararası ilişkilerin bir parçasıdır. Ancak diplomasi de bunun için vardır. Biz de barışçıl diplomasiyi güçlendirmek zorundayız. Bu, hem ülkemizin hem bölgemizin çıkarları için hayati önemdedir" ifadelerini kullandı.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde "İnsanlık İçin Güçlü Türkiye" programına katılacak, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'e tepki göstererek " CHP Genel Başkanı her köşeye sıkıştığında ya topu taca atıyor ya da saçmalıyor. Gençlik kollarımız da bu siyaset acemisine hak ettiği cevabı vermiş" dedi.
#Recep Tayyip ErdoğanZirveden sonraki hedef ne olmalı? Hayatları boyunca bir hedefi tutturmak için savaşmış ya da bu savaşa liderlik etmiş kişiler tutturacak hedef kalmayınca ne yapabilir? İşte bir grup üst düzey yönetici bu soruya, ‘Değişim yaratabilir’ diye yanıt veriyor ve Platin Yaka platformunu kuruyor. ‘Tükenmişlik’ ya da ‘anlam arama’ adına ne derseniz deyin C level yöneticiler artık çalışma hayatında yeni modellerin peşine düşmüş durumda. Deyim yerindeyse ‘ikinci kariyer’ planı olarak ‘Platin Yaka’ hareketine gittikçe daha fazlası katılıyor. Platforma en az 20 yıl üst düzey yöneticilik yapmış, en az üç sektör deneyimi olan isimler girebiliyor. Bu kişiler şirketlere proje bazlı liderlik yapabiliyorlar. Yeni sistemin detaylarını anlatıyoruz.
#Yasemin Salih21 Ocak gecesi Bolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de çıkan yangında 78 kişi yaşamını yitirdi. Olayın üstünden 6 ay geçti. Davanın ilk duruşması bu ay başladı ve 1 haftayı aşkın sürede tamamlanabildi. Gözler artık 22 Eylül’de görülecek ikinci duruşmada... İlk duruşmanın ardından, yangında yakınlarını kaybedenlerle konuştuk. Yaşananları bir kaza değil, bir felaket olarak tanımlayan aileler, bundan sonra başka canlar yanmasın diye de adalet arıyor.
#KartalkayaMillî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav 15 Haziran Pazar günü iki oturumda yapıldı. İyi bir lisede eğitim almak isteyen ve sınavda ter döken adayların sınav sorunda yorumları farklılık gösteriyordu. Kimi soruları zor kimi kolay bulduğunu söyledi. Bazıları uzun paragraflardan şikayet ederken bazıları sınavının kolay geçtiğini ve iyi bir puan almayı umduğunu anlattı. Eğitim uzmanları ise testleri ders ders değerlendirdi. Türkçe “LGS tarihinin en zor testi” olarak nitelendirildi. Uzmanların yorumlarına göre adayları matematik, İngilizce ve din kültürü ve ahlak bilgisi soruları da zorladı. Diğer yandan bu seneki LGS sınavı “kazanımları tam, çeldiricisi kuvvetli, geçmiş yıllara göre de zor bir sınav” olarak yorumlandı.
#LGS SınavıBir dönemin en çok konuşulan Survivor yarışmacılarından Sahra Işık, anne olmanın sevincini yaşıyor. 2014 ve 2018 sezonlarında adını geniş kitlelere duyuran ve yarışmadaki performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Işık, ilk bebeğini kucağına aldı.
#Sahra IşıkMacaristan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim tartışmalarına değindi ve "Türkiye’yi böyle bir badirenin içerisine sokmayız, sokamayız, buna gerek de yok. Türkiye şu anda tarihinin en istikrarlı, güçlü zamanlarını yaşıyor. " dedi. Yeni anayasa konusuna da değinen Erdoğan, "Ortada ilk dört madde ile ilgili bir sorun olmadığına göre, sadece yol haritasını belirleyeceğiz. Süratle heyetlerimizi oluşturabiliriz. Başbakanlığım döneminde böyle bir çalışmayı yapmıştık, yine yapabiliriz, fazla vaktimizi almaz. Yeni anayasayı kendimiz için değil, ülkemiz için istiyoruz. Benim tekrar seçilme veya tekrar aday olma gibi bir derdim yok." ifadelerini kullandı.
#Recep Tayyip Erdoğan






