Bugün neler oldu?

NTV Spor

Güncelleme Tarihi:

NTV Spor haberleri sayfasında NTV Spor hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 3105 NTV Spor haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

NTV Spor, Doğuş Grubu bünyesinde bulunan bir spor kanalıdır. Kanal, 17 Mart 2008 tarihinde yayın hayatına başlamıştır.NBA yayın haklarının Doğuş Yayın Grubu'nda olduğu dönemde bazı NBA maçlarını yayınlamıştır. Futbol yayınları haricinde Türkiye Milli Basketbol Takımı'nın maçlarını, Turkish Airlines Euroleague maçlarını, voleybolda ise Plaj Voleybolu Ligi maçlarını yayınlama hakkına sahiptir.

NTV Spor, 2010 yılının başlarında Kral TV'nin karasal yayın frekansından yayın yapmaya başlamış ve bu sayede izlenilebilirliğini arttırmıştır. İleride daha üst düzey liglerin yayın haklarını alarak izleyici oranını yükseltme hedefindedir. Kanal 23 Temmuz 2012 tarihinden itibaren 16:9 yayın formatına geçiş yapmıştır. Aynı tarihte NTV Spor, tam zamanlı HD yayına geçiş yapmıştır.

NTV Spor haberleri

DAHA FAZLA #NTV SPOR HABERLERİ

NTV Spor’a ait tüm site haberleri