Yarın 18 Haziran, Dünya Suşi Günü... Asya ülkelerinin mutfaklarına ve özellikle de suşiye gösterilen ilgi ülkemizde her gün katlanarak artıyor. İşin inceliklerini ve evde suşi yapmak isteyenlerin kullanabileceği yöntemleri İnari’nin koordinatör şefi Korhan Gülsoy’dan dinledik...
#Dünya Suşi GünüUzakdoğu mutfağının sevilen lezzeti suşi (sushi ) evinde farklı ve değişik tat arayanlar tarafından tarifi merak edilen yemeklerin başında geliyor. Maki, Nigiri, Sake, Ebi ve Unagi gibi çeşitleri bulunan suşi pirinç yosun yaprağı ve avakado gibi malzemelerle hazırlanıyor. Peki, suşi nasıl yapılır? Suşi yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte, suşi tarifi, yapımı ve malzeme listesi.
#Suşi Nasıl Yapılır