Bugün neler oldu?

Mustafa Şahin

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Şahin haberleri sayfasında Mustafa Şahin hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 14792 Mustafa Şahin haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Mustafa Şahin

Mustafa Şahin 3 Şubat 1956, Malatya doğumlu Türk siyaset adamı.
İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) bünyesinde üniversite temsilciliği Özel öğretim işletmeciliği, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. TBMM XXIV.ve XXV. Dönem Malatya Milletvekilidir . Evli ve beş çocuk babasıdır.

Mustafa Şahin

Mustafa Şahin 1940, Develi, Kayseri doğumlu Türk siyaset adamı.
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur. Kayseri Teknik Ziraat Müdürlüğü Mühendisliği, Ankara Zirai Araştırma Enstitüsü Mühendisliği, Gazi Keçe Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı, TBMM XVII. ve XVIII. Dönem Kayseri Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Mustafa Şahin

Mustafa Şahin 1 Ocak 1954, Islahiye doğumlu Yargıtay üyesi.
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1978 yılında mezun olmuştur. Gaziantep hâkim adayı olarak mesleğe başlamış, çeşitli il ve ilçelerde hâkimlik yapmış, Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı, Adana Devlet Güvenlik Mahkemesi ve Komisyon Başkanlığı yapmış, Antalya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı iken, 2008 yılında Yargıtay üyeliğine seçilmiş, Yargıtay Birinci Ceza Dairesi üyesi iken, 2015 yılında aynı dairenin başkanı seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Mustafa Şahin haberleri

DAHA FAZLA #MUSTAFA ŞAHİN HABERLERİ

Mustafa Şahin’a ait tüm site haberleri