Bugün neler oldu?

Müjde Ar

Güncelleme Tarihi:

Müjde Ar haberleri sayfasında Müjde Ar hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 739 Müjde Ar haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Müjde Ar (asıl ismi Kamile Suat Ebrem), 21 Haziran 1954 yılında Vedat Akın ve Aysel Gürsel'in ilk çocuğu olarak doğmuştur. Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Özellikle 1980'li yıllarda rol aldığı filmlerle, sinemada kadın kimliğini özgürleştiren, kadın cinselliğine farklı bir bakış açısı getiren kadın filmlerinin unutulmaz oyuncusu olmuş,Türk sinemasındaki kadın temsilinin değişmesini sağlamıştır. Ercan Karakaş ile evlidir. Baldız adlı 1975 yapımı komedi filminde Kadir İnanır ile birlikte 1983 yapımı Şalvar Davası ve1989 yapımı Arabesk filmlerinde ise Şener Şen ile başrol olarak oynamıştır. 
35. İstanbul Film Festivalinde gazetecilerin Türkan Şorayla birilkte kendisini yanyana getirmek istemesi üzerinde Müjde Ar'ın "kimse için ayağa kalkamam" demesi büyük şaşkınlık yaratmıştır. 

Müjde Ar haberleri

DAHA FAZLA #MÜJDE AR HABERLERİ

Müjde Ar’a ait tüm site haberleri