Bugün neler oldu?

Milliyet

Güncelleme Tarihi:

Milliyet haberleri sayfasında Milliyet hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 16907 Milliyet haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Milliyet, bir millete veya devlete dahil olma durumudur. Bir devletin sınırları dahilinde doğmakla, ana-baba dolayımıyla veya vatandaşlık işlemleri sonucunda milliyet belirlenir. Milliyetten farklı olarak vatandaşlık, kişinin oy verme ve seçimlerde aday olma hakkına sahip olmasına işaret eder.

Milliyet (Gazete)
Milliyet, Demirören Holding'in sahibi Erdoğan Demirören'in sahibi olduğu günlük gazetedir.

Türkiye'nin en önemli günlük gazetelerinden biri olan Milliyet, önceleri Doğan Grubu bünyesinde yayınlanmaktayken 2011 yılı başlarında Karacan-Demirören ailelerinin sahibi olduğu DK Gazetecilik'e satılmıştır. Ali Karacan ve Ömer Karacan kardeşler ile Demirören ailesi arasındaki ortaklığın bozulması yüzünden bir süre kayyum tarafından yönetilen gazete son olarak Karacan ailesinin hisselerini devretmesi ile Demirören ailesinin mülkiyetine geçmiştir.
Milliyet gazeetesinin internet sitesinde Hürriyet, Akşam, Sabah, Star gibi birçok gazetenin de haberleri yer almaktadır.


Milliyet haberleri

DAHA FAZLA #MİLLİYET HABERLERİ

Milliyet’a ait tüm site haberleri