Bugün neler oldu?

Lig Tv

Güncelleme Tarihi:

Lig Tv haberleri sayfasında Lig Tv hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 4245 Lig Tv haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Lig TV,  Mehmet Emin Karamehmet ve Şansal Büyüka tarafından 2000 yılında kuruldu. Kanalın sahibi Digital Platform İletişim Hizmetleri AŞ'dir. 2001 yılı başından beri Türkiye Süper Lig maçlarının naklen yayın haklarını elinde bulunduran ve Digiturk sayısal platformundan yayın yapan Türk şifreli futbol kanalıdır.

Süper Lig maçlarının hepsini canlı yayınlanmaktadır. Saatleri çakışan müsabakalar ise Lig TV 2 ve Lig TV 3 kanallarında yayınlanır. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından "2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 Futbol Sezonları TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının Devri için Düzenlenen Medya Hakları İhalesi"nde Süper Lig'in canlı yayın haklarını içeren A paketini, 321 milyon dolarlık teklifiyle Digiturk'ün kazanmasıyla birlikte Lig TV ve yüksek çözünürlükle yayın yapan kardeş kanalı Lig TV HD, 2013-2014 sezonuna kadar Türkiye Süper Lig yayın haklarını elinde tutmaya hak kazanmıştır.

2012-13 sezonundan itibaren TFF ile yapılan anlaşma ile TFF 2. ve 3. Lig'e Digiturk 2 yıl geçerli olmak üzere sponsor olmuştur. Lig TV'de bu anlaşma gereği bu liglerdeki önemli maçları yayınlamaya hak kazanmıştır. Birçok ayrıcalık sunan Lig Tv dışında Dijitürk ve D Smart gibi kanallarda birçok kategori arasından büyük imkanlar sağlamaktadır.

Lig Tv haberleri

DAHA FAZLA #LİG TV HABERLERİ

Lig Tv’a ait tüm site haberleri