Bugün neler oldu?

Kurtlar Vadisi Pusu

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu haberleri sayfasında Kurtlar Vadisi Pusu hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 853 Kurtlar Vadisi Pusu haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Kurtlar Vadisi Pusu Türk yapımı bir dizidir. 

Kurtlar Vadisi Pusu, Pana Film tarafından yapılan, daha önce 15 Ocak 2003'te yayına giren, 97 bölüm süren Kurtlar Vadisi ve 18 Şubat 2007'de yayına giren; fakat 2 bölüm yayınlandıktan sonra -televizyonda 1 bölüm- RTÜK başkanı Aykut Zahid Akman'ın başını çektiği birçok kurul üyesi tarafından oy birliği ile yasaklanan Kurtlar Vadisi Terör dizierinin devamı niteliğindeki Türk, aksiyon, macera ve drama dizisi.

19 Nisan 2007'de Show TV'de yeniden gösterime farklı isimle giren Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca aralıksız Show TV'de gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TV'ye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atv'ye transfer olmuştur. 6. sezonda TNT'ye geçti. 7. ve 8. sezonda atv'de yayınlandı. 9. sezondan beri Kanal D'de yayınlanmaktadır.

Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin 2.sezonu başladığından bugüne kadar her seferinde perşembe günü yayınlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı günden bahsedilirken "Kendi gününde, kendi saatinde." (Perşembe 20:00) tabiri kullanılır.

 Şu sıralar oldukça popüler olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi senaristleri (Raci Şaşmaz, Bahadır Özdenir) ilk çıktığı yıllarda (2007-2013) Kurtlar Vadisi Pusu'nun da senaristliğini yapmıştır. 

Dizinin başrollerinde Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufuk oynamıştır.

Kurtlar Vadisi Pusu haberleri

DAHA FAZLA #KURTLAR VADİSİ PUSU HABERLERİ

Kurtlar Vadisi Pusu’a ait tüm site haberleri