Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 88 yıl önce açılan iş yerinde Ayhopa ailesinin 4 kuşaktır aynı lezzetle ürettiği "kürek helva", ramazanda iftar sofralarını tatlandırıyor.
Türkiye’nin pek çok yerine gittim ama Antep esnafı kadar kalbimi çalan çıkmamıştı .
İZMİRLİ işadamı İrfan Keskin, etiket şirketinin pazarlama bölümünü 27 yaşındaki Gözde Keskin’e emanet etti, şirketin cirosu 4 milyon liradan 9 milyona çıktı.
İnsanoğlunun doğumda başlayan gastronomi macerası ölümden sonrasına kadar sürüyor.
Selçuklu kültürünü yemeklerinde yaşatan Konya, damağına düşkünler için tam bir cennet. Her köşesinde ayrı bir lezzet var. Konya’da bulunan lezzet duraklarını sizler için sıraladım. İşte size Konya lezzet rehberi…
Çamaşır makinesinin altından PKK sığınağı çıktı
Ağrı Dağı'nda, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda, boş bir evin mutfağında yer alan ve girişi çamaşır makinesiyle gizlenmek istenen sığınakta, teröristlere ait gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
Başbakan bugün Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek.
Bugün size bir zamanlar zindan olarak kullanılan hanın içindeki ‘Surplus’ restoranı anlatacağım. Gittim, yemekleri deneyimleyip manzaranın tadını çıkardım.
Gastronomi oskarı kabul edilen Michelin yıldızlı restoranın sahibi Ali Güngörmüş (37) "İki kültürlü olmanın avantajını kullanıyorum. Buna ilaveten başarılı olmak için bilgi ve eğitimin yanısıra çalışkanlık da ister. Yılmayacaksın" dedi.
Balık deyince kiminin aklına rakı gelir, kiminin aklına salata, kimininse kırmızı soğan.
GENELKURMAY Başkanlığı’nın internet sitesinde, başlatılan kara harekátı dün sabah yapılan açıklamayla duyuruldu.