Tavuktan karnıyarık da yapıyorum, bademli köfte de... Hele tarhanalı şnitzel pişirdiğimde çocuklarım “Anneciğim nasıl bu kadar güzel yemek yapabiliyorsun” diyor. Tavuk, kırmızı ete oranla daha az yağlı, uzun süre de tok tutuyor. Gelin sizlerle tavuklu tariflerimi paylaşayım.
#TavukBir restoran zinciriniz olduğunu düşünün. Oğlunuzun fikri ile işinizi büyütüp risk mi alırdınız yoksa kaliteyi korumak için mevcut halinizde kalmayı mı tercih ederdiniz? Gelin yorumlarınızı bizimle paylaşın Harvard Business Review Türkiye Haziran sayısında yerinizi alın!
#HBRGenç, güzel, yetenekli, kültürlü ve akıllı. İnsanların onu “kendine ait bir dünya” yarattığı için vurdumduymaz bulduklarını söylüyor. Hemcinslerini anlamakta zorluk çekiyor, erkekleri daha iyi anladığını düşünüyor. “Ben de erkek gibiyimdir” diyor ve dahasını şöyle anlatıyor...