Bugün neler oldu?

Justin Timberlake

Güncelleme Tarihi:

Justin Timberlake haberleri sayfasında Justin Timberlake hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1024 Justin Timberlake haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Justin Randall Timberlake 31 Ocak 1981 doğumlu, ABD'li şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. Memphis, Tennessee'de doğan Timberlake, çocukken Star Search ve The All-New Mickey Mouse Club adlı televizyon programlarına katıldı. 1990'ların sonunda, ileride tüm zamanların en çok satan erkek müzik gruplarından biri olacak olan 'N Sync'nin iki solistinden biri ve en genç üyesi olarak ünlendi.

Grup müziğe ara verdiğinde Timberlake, solo stüdyo albümleri Justified (2002) ve FutureSex/LoveSounds'u (2006) yayımladı; ilk albümde "Cry Me a River" ve "Rock Your Body" hitleri bulunurken ikinci albüm ABD'de Billboard 200 listesine bir numaradan girdi ve Billboard Hot 100 listesinde bir numara olan "SexyBack", "My Love" ve "What Goes Around... Comes Around" single'larına yer verdi. İki albüm de dünya genelinde yedi milyondan fazla satınca Timberlake onyılın ticari olarak en başarılı şarkıcılardan biri oldu. 2007 ile 2012 arasında müzik kariyerine ara vererek oyunculuk kariyerine odaklandı; Sosyal Ağ, Kötü Öğretmen, Zamana Karşı ve Arkadaştan Öte filmlerinde başrolde yer aldı.


Justin Timberlake haberleri

DAHA FAZLA #JUSTİN TİMBERLAKE HABERLERİ

Justin Timberlake ’a ait tüm site haberleri