İletişim Başkanı Fahrettin Altun haberleri sayfasında İletişim Başkanı Fahrettin Altun hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 2182 İletişim Başkanı Fahrettin Altun haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Özgür Özel'in CHP belediyelerindeki yolsuzluk iddialarını gizlemek için sarf ettiği temelsiz isnatları ve iftiraları aynen kendisine iade ediyor, kendisinin haftalardır düştüğü durumu aziz milletimizin takdirine bırakıyoruz" dedi.
#İletişim Başkanı Fahrettin AltunCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Medya, modern dönemde toplumsal adalet ve bireylerin hak arayışları açısından merkezi önemi haiz bir kurumdur. Medya, adaleti tehdit eden ve toplumsal vicdanı zedeleyen olaylara karşı toplumun sesi ve adaletin savunucusu olmak durumundadır." dedi.
#CumhurbaşkanlığıCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Güvenlik Forumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Dedikoduya, iftiraya, yalana bu derece teşne bir muhalefet anlayışını, demokrasimiz için büyük bir kayıp olarak telakki ediyoruz" dedi.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, “ Bu saldırının arkasındaki gerçek failleri bulacağımızdan ve onlara ağır bedeller ödeteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Teröristler bu menfur saldırılarla milletimizi ve hükümetimizi yıldırabileceklerini, ülkemize korku yayabileceklerini sanıyorlar. Masum sivillere yaptıkları saldırılarla milletimizi sindirebileceklerini zannediyorlar. Ama başaramayacaklar” dedi.
#İstiklal CaddesiCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Amerikan Wall Street Journal gazetesindeki bir makalede yer alan, Türkiye’nin elindeki S-400 füzelerini Ukrayna’ya göndermesini önerisi için “Bu fikir hiçbir şekilde gerçekçi değil” yorumunu yaptı.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan görüşmesine ilişkin Twitter’daki hesabından açıklamada bulundu.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Muhalefet partilerinin kimi temsilcileri ardı ardına, ülkemizde “siyasi cinayetler” olacağı iddialarını gündeme getirmektedir. Ülkemizde korku iklimi oluşturmayı amaçlayan bu tür iddiaları gündeme getirenleri, ellerindeki bilgileri savcılarımızla paylaşmaya davet ediyoruz.' açıklamasında bulundu.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Muhalefet partilerinin kimi temsilcileri ardı ardına, ülkemizde “siyasi cinayetler” olacağı iddialarını gündeme getirmektedir. Ülkemizde korku iklimi oluşturmayı amaçlayan bu tür iddiaları gündeme getirenleri, ellerindeki bilgileri savcılarımızla paylaşmaya davet ediyoruz.' açıklamasında bulundu.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, Reuters'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile ilgili haberinin yalan olduğunu belirtti. Altun, paylaşımında, 'Yalan haberi sosyal medyanın sorunu zannediyorduk. Fakat görüyoruz ki artık ana akım medya da aynı meseleden muzdarip. Büyük medya kuruluşları bile bu tür yalanları kolayca dolaşıma sokabiliyor. Bu endişe verici bir durum.' ifadelerini kullandı.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, Reuters'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile ilgili haberinin yalan olduğunu belirtti. Altun paylaşımında, 'Yalan haberi sosyal medyanın sorunu zannediyorduk. Fakat görüyoruz ki artık ana akım medya da aynı meseleden muzdarip. Büyük medya kuruluşları bile bu tür yalanları kolayca dolaşıma sokabiliyor. Bu endişe verici bir durum.' ifadelerini kullandı.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Toplumun ülke ve dünyadaki gelişmeler hakkında gerçek, doğru ve güvenilir haberlere ulaşması sağlıklı bir demokrasi için vazgeçilmez bir unsurdur. Dolayısıyla hakikate dayalı habercilik demokrasiyi güçlendirirken, çarpıtma ve yalan üzerine kurulu tahrif haberciliği demokrasiye büyük zararlar vermektedir" dedi.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin yıllardır Filistin'in haklı davasının en önde gelen savunucusu ve destekçisi olduğunu belirterek, "Bu son saldırılar karşısında da ilk andan itibaren tepkimizi en sert şekilde ortaya koyduk. Bu duruşumuzu hem devlet hem de millet olarak her düzeyde kararlı bir şekilde devam ettiriyoruz. İsrail'in bu hukuk tanımaz tavrının son bulması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Salgın sürecinde milletimiz sıkıntı yaşamasın diye piyasayı rahatlatıcı desteklerimizi maksimum seviyeye çıkardık." ifadesini kullandı.
#İletişim Başkanı Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Dijital alanda faaliyet gösterecek yerli ve milli iletişim platformlarının güçlendirilmesine ihtiyacımız var. Bu alanda başarılı girişimlerimiz söz konusu. Bunların daha nitelikli hale gelmesi, sayılarının artması gerekiyor" dedi.
#Fahrettin Altunİletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın sözleri ve muhalefetin tepkisini değerlendirirken, "ABD’nin on yıllardır dünyanın her yerinde darbeleri azmettirdiğini kendi resmi kayıtlarından biliyoruz. Dolayısıyla 'darbe değil seçim' ifadesi, esasen Türkiye’de iktidarın ancak seçimlerle el değiştirebileceğinin kabulüdür. Bir tercihin değil, mecburiyetin ifadesidir" dedi. Altun, CNN International kanalında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis röportajı sırasında kendi açıklamasının okunmasıyla ilgili de "Türkiye’nin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
#İletişim Başkanı Fahrettin AltunCHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen cenaze töreninde uğradığı saldırıya tepki yağdı. Saldırının hemen ardından Özel’i telefonla arayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, saldırıyı kınadığını söyleyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
#Özgür ÖzelCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen anma töreninin ardından yumruklu saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin davetiyle Türkiye-İtalya Dördüncü Hükümetlerarası Zirvesi'ne katılmak üzere İtalya'nın başkenti Roma'ya gitti. İtalyan basını, iki ismin görüşmesine geniş yer ayırırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Roma ziyaretini İtalya ve Türkiye arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumladı.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin davetine icabetle, Türkiye-İtalya Dördüncü Hükümetlerarası Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TUR" ile İtalya'nın başkenti Roma'ya gitti. Erdoğan'ı, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni resmi törenle karşıladı.
#Cumhurbaşkanı Erdoğanİletişim Başkanı Fahrettin Altun, 27 Nisan e- muhtırasına ilişkin, "27 Nisan’ın planlayıcı ve tatbik edicilerinin hayalleri suya düşmüş; Türkiye, 9 yıl sonra 15 Temmuz 2016’da meydana gelen bir başka darbe girişimine karşı gösterdiği çelik iradeyle darbecilere bir kez daha haddini bildirmiştir" dedi.
#Fahrettin AltunCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Nisan'da İtalya'da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile görüşecek. Türk ve İtalyan iş insanları Türkiye-İtalya 4. Hükümetler Arası Zirvesi'ne odaklanırken görüşmelerde savunmadan havacılığa, siber güvenlikten enerji ve otomotive kadar çeşitli alanlarda yeni işbirliği kapılarının açılması bekleniyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bakanlar ve iş insanlarıyla birlikte gerçekleştireceği ziyaretin yeni anlaşmalara ve işbirliklerine kapı açacağı da ifade ediliyor.
#Cumhurbaşkanı Erdoğanİletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Özgür Özel'in CHP belediyelerindeki yolsuzluk iddialarını gizlemek için sarf ettiği temelsiz isnatları ve iftiraları aynen kendisine iade ediyor, kendisinin haftalardır düştüğü durumu aziz milletimizin takdirine bırakıyoruz" dedi.
#İletişim Başkanı Fahrettin AltunCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Alain Berset'i kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede son dönemde Avrupa'da artış gösteren ırkçılık, İslam karşıtlığı ve yabancı düşmanlığının tedirgin edici olduğunu, bunlarla mücadelede Avrupa Konseyi'nden daha fazla hassasiyet beklendiğini belirtti.
#Alain BersetCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto'yu resmi törenle karşıladı. Resmi karşılama töreninin ardından Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik, 'Siyasi tarihimizde on yıllar boyunca cunta yönetimlerinin siyasi destekçisi her zaman CHP olmuştur. Demokratik siyasi sözlükte “cunta eşittir CHP” yazar.' dedi. Özgür Özel'in sözleri sonrasında paylaşım yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Cumhurbaşkanımıza yönelttiği çirkin ifadeler; hedef saptırma, algı oluşturma ve yargıyı baskı altına alma çabasından ibarettir." dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da Özel'e tepki göstererek "Halkın seçtiğine 'cunta' demek, esas itibarıyla halkı 'cuntacı' olarak nitelendirmektir. Milli iradeyi yok saymaktır." ifadesini kullandı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Özgür Özel'in ifadeleri için "Açıklamaları hiçbir suretle kabul edilemez." derken Ticaret Bakanı Bolat ise "Önce kendi tarihine bakmasını öneriyoruz." dedi.
#AK PartiCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Ekonomik istikrarımıza yönelik tehditlerin ve yatırımcı güvenini zedelemeye dönük açıklamaların içerideki bazı çevreler eliyle dışarıya servis edilmesi, bir siyasi rekabetin ötesinde milli menfaatlerimize karşı sabotaj girişimidir." ifadelerini kullandı.
#Fahrettin Altunİsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar'ın açıklamalarına tepki gösteren İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İsrailli yetkililer, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı iftira, baskı ve tehditlerle yıldırabileceklerini düşünüyorlarsa kendilerine kötü bir haberimiz var: Sayın Cumhurbaşkanımız, Filistin özgür olana kadar Filistin'in yanında olacaktır. İsrail hükümeti eğer politikalarının yanlış olduğunu haykırmamızı istemiyorsa, bunun çözümü çok basit: Soykırıma, kan dökmeye ve işgale bir an önce son versinler" dedi.
#Fahrettin Altun