Bugün neler oldu?

Hamit Altıntop

Güncelleme Tarihi:

Hamit Altıntop haberleri sayfasında Hamit Altıntop hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 3586 Hamit Altıntop haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Hamit Altıntop (8 Aralık 1982, Gelsenkirchen doğumlu, Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen Türk millî futbolcudur. Aslen Malatyalı olan futbolcunun ailesi 1972 yılında Almanya'ya göç etmiştir.

Bir süre adı Fenerbahçe ile de anılan Hamit Altıntop,Türkiye Millî futbol takımından eski hocası Fatih Terim'in çalıştırdığı Galatasaray takımına transfer olmuştur. Çifte vatandaş olmasına rağmen Alman Millî Takımı'nın teklifini reddedip, Türk Millî Takımı'nı tercih etmiştir. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasında Türkiye Millî Futbol Takımı'nın yarı finale yükseldiği Hırvatistan maçında, üçüncü penaltıyı gole çevirmiş ve UEFA tarafından maçın adamı seçilmiştir. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Kazakistan'a attığı gol FIFA tarafından yılın golü seçilmiştir.

Hamit Altıntop haberleri

DAHA FAZLA #HAMİT ALTINTOP HABERLERİ

Hamit Altıntop’a ait tüm site haberleri