Bugün neler oldu?

Google Drive

Güncelleme Tarihi:

Google Drive haberleri sayfasında Google Drive hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 223 Google Drive haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Google Drive Google tarafından oluşturulmuş ve yönetilen bir dosya depolama ve senkronizasyon hizmetidir. Bu hizmet kullanıcıların bulutta doküman depolayabilmelerini, dosya paylaşabilmelerini ve işbirliği yaptıkları kişilerle dokümanları düzenleyebilmelerini sağlar. Google Drive, dokümanların, elektronik tabloların, sunumların, çizimlerin, formların ve daha fazlasını işbirliği halinde düzenlenebilmesini sağlayan, Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar'dan oluşan bir ofis paketidir. Google Drive'da genele açık olarak paylaşılan dosyalar internet arama motorları tarafından aranabilir.

Google Drive 24 Nisan 2012 tarihinde hizmete sunulmuştur ve 2014 yılı Ekim ayı itibarıyla aylık aktif kullanıcı sayısı 240 milyondur.


Google Drive haberleri

DAHA FAZLA #GOOGLE DRİVE HABERLERİ

Google Drive’a ait tüm site haberleri