Bugün neler oldu?

Gökdeniz Karadeniz

Güncelleme Tarihi:

Gökdeniz Karadeniz haberleri sayfasında Gökdeniz Karadeniz hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1344 Gökdeniz Karadeniz haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Gökdeniz Karadeniz, 11 Ocak 1980, Giresun doğumlu, Türk millî futbolcudur. Rusya Premier Ligi takımlarından FC Rubin Kazan formasını giymektedir.
Futbola Yeniyolspor'da başlayan Gökdeniz, 1995'te Trabzonspor'un alt yapısına transfer oldu. Trabzonspor'la 1998-1998 sezonunda profesyonelliğe adım attı. Basında çıkan bahis operasyonunun ardından can güvenliğinin olmadığı gerekçesiyle Rubin Kazan'la 2 yılı opsiyonlu 5 yıllık kontrat imzalayan Gökdeniz, çıktığı ilk karşılaşma olan Gençlerbirliği karşısında, eski takım arkadaşı Ayman'ın takımıyla yaptığı maçta iki gol birden attı. Gökdeniz yeni takımında da 61 numaralı formayı taşımaktadır.20 Ekim 2009 günü UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Barcelona'yı deviren golü atarak maçın yıldızı seçildi.

Gökdeniz Karadeniz haberleri

DAHA FAZLA #GÖKDENİZ KARADENİZ HABERLERİ

Gökdeniz Karadeniz’a ait tüm site haberleri