Bugün neler oldu?

Fizy

Güncelleme Tarihi:

Fizy haberleri sayfasında Fizy hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 699 Fizy haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

fizy, Türkiye merkezli bir müzik portal servisidir.

fizy, 22 Aralık 2008'de Ercan Yaris tarafından kuruldu. Açılışından kısa süre sonra The New York Times gazetesi tarafından "Yeni yılda denenmesi tavsiye edilen üç internet sitesi" arasında gösterildi. Basit kullanıma ve sade tasarıma sahip site kısa sürede ilgi topladı. Ocak 2011'de Mashable ödüllerinde "Dünyanın En İyi Müzik Servisi" ödülünü kazandı.

Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği (MÜYAP), eserlerin telif bedelleri ödenmeden yayınlanmaya devam edildiği iddiasıyla fizy'ye dava açtı. 28 Aralık 2010 tarihinde MÜYAP'ın başvurusunu haklı bulan Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı fizy'nin erişimini engelledi.

fizy Nisan 2011'de tekrar yayına başladı.[5]Daha sonra Ercan Yaris hisselerinin %40'ını ReklamZ interaktif reklam ajansına sattı. Kapanmasının ardından Turkcell'e satıldı. Şu anda geliştirmesini Turkcell yönetiyor.

18 Mart 2012'den beri site sadece Türkiye'ye açıktır.

Fizy haberleri

DAHA FAZLA #FİZY HABERLERİ

Fizy’a ait tüm site haberleri