Bugün neler oldu?

Ferhat Göçer

Güncelleme Tarihi:

Ferhat Göçer haberleri sayfasında Ferhat Göçer hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1952 Ferhat Göçer haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Ferhat Göçer 23 Haziran 1967 Birecik, Şanlıurfa doğumlu Kürt asıllı Türk şarkıcı. Aynı zamanda doktorluk mesleğini de sürdürmektedir.

1985 yılında İzmit Lisesi'nden mezun oldu. Aynı yıl kazandığı İstanbul Tıp Fakültesi'ni ve 1988'de girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nü bitirmesinin ardından Devlet Opera ve Balesi'nde iki yıl sözleşmeli olarak çalıştı. Doktor olarak tayininin çıktığı Şanlıurfa'da, mecburi hizmetini yerine getirmek üzere ayrılır. İstanbul’a döndüğünde Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak göreve başlayan Göçer, kendine müzikte yeni bir hedef belirlemiştir: Modern müziğini aldığı klasik eğitim ile birleştirip, dünyaya tanıtmak. Bu hedefi doğrultusunda çalışmalarına ve genel cerrahlığa bugün de devam etmektedir.

Ferhat Göçer haberleri

DAHA FAZLA #FERHAT GÖÇER HABERLERİ

Ferhat Göçer’a ait tüm site haberleri