Bugün neler oldu?

Çocuklar Duymasın

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın haberleri sayfasında Çocuklar Duymasın hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1519 Çocuklar Duymasın haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Çocuklar Duymasın, Türk aile komedi televizyon dizisi. Mint Prodüksiyon tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Bora Tekay oturmaktadır. Dizide birbirine katlanamayan, ayrılığın eşinde yaşayan karı-koca ve onların evli kalmalarını zorunlu hale getiren iki çocuğundan oluşan bir ailenin birbirleri ve dostlarıyla olan ilişkileri anlatılır.

İlk bölümü 16 Ocak 2002'de TGRT'de yayınlandı. Yayınlanan 13 bölümün ardından 16 Nisan 2002'de atv'ye geçti. 2 sezon atv'de yayınlandıktan sonra 3. sezonu Eylül 2003'te Star TV'de yayınlandı. Başrol oyuncularından Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın özel hayatlarından dolayı diziden ayrılmaları sonucunda dizinin 4. sezonu Çocuklar Ne Olacak adıyla yayınlandı ve dizi Mayıs 2005'te sona erdi. 2009'da FOX'da yeniden başlaması planlandı; fakat ekonomik kriz nedeniyle dizi bir süreliğine ertelendi. Ardından 5 Ağustos 2010'da 5. sezonuyla yeniden atv'de yayınlanmaya başladı. Yeni bölümleri çekilmeye başladı. 2013 Eylül ayında Fox TV ekranlarında 3. defa başladı. Dizi 160. bölümde sona ermiştir.

Çocuklar Duymasın haberleri

DAHA FAZLA #ÇOCUKLAR DUYMASIN HABERLERİ

Çocuklar Duymasın’a ait tüm site haberleri