Bugün neler oldu?

Çikolata

Güncelleme Tarihi:

Çikolata haberleri sayfasında Çikolata hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 14234 Çikolata haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Çikolata (Chocolat) Joanne Harris'in aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan 2000 İngiliz/Amerikan ortak yapımı yapımı film. Tutucu bir Fransız kasabasına (Lansquenet-sous-Tannes) gelen genç bir anne ile (Vianne Rocher; filmde Juliette Binoche) altı yaşındaki kızından (Anouk) ve onların çikolata dükkânından bahsetmektedir (La Chocolaterie Maya). Vianne'nin çikolataları kısa zamanda kasaba halkının hayatını değiştirir.
Film Fransa'da Flavigny-sur-Ozerain kasabasında çekilmiştir (Burgonya).

Kaderin sonucu, 1959 kışında Vianne kızı Anouk ile sessiz bir Fransız kasabasına gelir. Vianne'ın tutucu kasabalıların tutkularını canlandırması, yeni açtığı çikolata dükkânı insanları çektiği gibi korkutur da. Belediye Başkanı(Alfred Molina, aralarında romantik bir bağ oluşan Vianne ile çingene Roux'yu (Johnny Depp) düşmanları gibi görür.

Çikolata haberleri

DAHA FAZLA #ÇİKOLATA HABERLERİ

Çikolata’a ait tüm site haberleri