EKSTRA
MENÜ

Bulgur Pilavi

Bulgur Pilavi ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Bulgur Pilavi haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 1.300 Bulgur Pilavi haberi bulunmuştur.

Bulgur buğdaydan yapılan geleneksel bir anadolu yiyeceği olup tahıl grubundan sayılmakta ve beslenme piramidinin tabanında yer almaktadır. Bulgur önemli ve ekonomik bir karbonhidrat kaynağıdır.

Bulgur Pilavi Haberleri

Halfeti: Kadim bir nehir mutfağı

Halfeti: Kadim bir nehir mutfağı

Halfeti’nin bir kısmı Gaziantep, bir kısmı Urfa sınırlarında, ortasından da Akdeniz iklimi etkisi yaratan Fırat Nehri geçiyor. Bir zamanlar nehir kenarında yetişmeyen meyve, bu meyvelerle de yapılmayan yemek yokmuş. Ta ki bahçeler sualtında kalana kadar. Şimdi o günlere dönmeye çalışıyor. Meyve Yemekleri Festivali de bunun önemli bir ayağı...

12.04.2021Seyahat
Ramazanda bağışıklık sistemini güçlü tutmak için 8 öneri

Ramazan'da bağışıklık sistemini güçlü tutmak için 8 öneri

Ramazan Ayı'nda oruç tutarken sağlığı koruyabilmek bu yıl daha da önem kazandı. Özellikle de bağışıklık sistemini koruyarak Ramazan’ı sağlıklı geçirmenin mümkün olduğunu belirten Uzman Diyetisyen, Uzman Klinik Psikolog Merve Öz, Ramazanda hem kilo kontrolünü sağlayacak hem de bağışıklık sistemini güçlü tutacak önerilerde bulundu.

10.04.2021Sağlık
Sağlık Bakanlığından Ramazanda beslenme önerileri

Sağlık Bakanlığı'ndan Ramazan'da beslenme önerileri

Sağlık Bakanlığı'nca "Ramazan'da beslenme önerileri dikkate alınmalı, kalabalık iftar sofraları kurulmamalı ve sosyal mesafe kurallarına azami özen gösterilmelidir" uyarısında bulunuldu.

10.04.2021Gündem
Hem tadalım hem keşfedelim

Hem tadalım hem keşfedelim

Türkiye her bölgesiyle farklı lezzetlere ev sahipliği yapıyor. Hepsi ayrı ayrı birer seyahat sebebi. Restoranların uzun bir aradan sonra kısıtlamalarla açılmasını fırsat bildik, jürimize “Yemek için hangi şehirlere doğru yola çıkabiliriz” diye sorduk... Hem gezip keşfedebileceğimiz hem de özel lezzetlerini deneyebileceğimiz 10 şehri lezzet adresleriyle sıraladık.

14.03.2021Seyahat
11 aylık bebek gelişimi - 11 aylık bebeğin boyu, kilosu, beslenmesi, uykusu ve gelişim tablosu

11 aylık bebek gelişimi - 11 aylık bebeğin boyu, kilosu, beslenmesi, uykusu ve gelişim tablosu

Yeni anne babaların aklında pek çok soru yer alır: 11 aylık bebek ne kadar uyur, 11 aylık bebek ne kadar emer? Bunun yanı sıra 11 aylık bebek kilosu, 11 aylık bebek bakımı, 11 aylık bebek uykusu gibi konuları merak edip sık sık araştırma yapıyor olabilirsiniz. İşte tam da bu noktada 11. ay bebek gelişimi sürecinde bilmeniz gereken her şeyi detaylarıyla ele aldık.

Çocuklarda beslenme bozukluklarında kabızlığa sık rastlanıyor

Çocuklarda beslenme bozukluklarında kabızlığa sık rastlanıyor

Okul öncesi çocukların yüzde 3’ünde kabızlık görüldüğünü belirten Uzm. Dr. Ayşegül Parlak “Bebeklerde en sık nedenler arasında annenin kabız olması ve az su tüketimi, ek gıdaya başlandığı dönem, tuvalet alışkanlığı kazandırılması aşamasında, fazla inek sütü tüketmesi, kan ilacı kullandığı dönemde görebiliyoruz” dedi.

21.12.2020Sağlık
“Bebeklerdeki kabızlık anneden kaynaklanabilir”

“Bebeklerdeki kabızlık anneden kaynaklanabilir”

Okul öncesi çocukların yüzde 3’ünde kabızlık görüldüğünü belirten Uzm. Dr. Ayşegül Parlak “Bebeklerde en sık nedenler arasında annenin kabız olması ve az su tüketimi, ek gıdaya başlandığı dönem, tuvalet alışkanlığı kazandırılması aşamasında, fazla inek sütü tüketmesi, kan ilacı kullandığı dönemde görebiliyoruz” dedi.

21.12.2020Sağlık
Kış aylarında bağışıklığı güçlendirmenin 9 kuralı

Kış aylarında bağışıklığı güçlendirmenin 9 kuralı

Hızla yaygınlaşan Covid-19 enfeksiyonuna kış aylarının vazgeçilmez hastalığı grip de eklenince bağışıklık sistemimizin her zamankinden çok daha güçlü olması şart. Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Ecem Baydı Ozman, pandemiye özel 9 önemli beslenme kuralını anlattı.

17.12.2020Kadın
Yeşilçam’ın efsane jönü Cüneyt Arkın: Bostan bekçiliği de yaptım amelelik de

Yeşilçam’ın efsane jönü Cüneyt Arkın: Bostan bekçiliği de yaptım amelelik de

Türk sinemasının en iyi oyuncularından… Bir efsane… Yıllar geçse de ne filmleri eskiyor ne de kendisine olan sevgi azalıyor. Uzun bir aradan sonra ‘Kuruluş Osman’ dizisiyle ekranlara dönen usta Cüneyt Arkın’la çocukluğuna, doktorluk günlerine, ‘Fahrettin Cüreklibatur yılları’na gittik; bize yokluk ve duygu dolu anılarını anlattı...

6.12.2020Gündem
Bir imparatorluğun midesine yolculuk

Bir imparatorluğun midesine yolculuk

Priscilla Mary Işın son çalışması ‘Bereketli İmparatorluk: Osmanlı Mutfağı Tarihi’nde 16 bölüm boyunca bir imparatorluğun ‘karnını’ gösteriyor bize. Saray mutfağına da sokuluyoruz, azınlık sofralarına da, askerlerin beslenmesine de uzanıyoruz, sokak satıcılarına da...

3.12.2020Kitap Sanat
Kuaför ve eşi 4 gün arayla koronavirüsten hayatını kaybetti

Kuaför ve eşi 4 gün arayla koronavirüsten hayatını kaybetti

Bursa'nın kuaförlük yapan Ferhunde Caner ve eşi yakalandıkları corona virüs(korona virüs) sonucu 4 gün arayla hayatını kaybetti. Aile fertlerinin ölümü yakınlarını ve meslektaşlarını yasa boğdu.

30.11.2020Haber
Çocukların okul başarısı için sağlıklı tüyolar

Çocukların okul başarısı için sağlıklı tüyolar

Pandemi hayatımızdaki pek çok şeyi değiştirdi. Evde geçirilen zamanın artışı normalde mutfağa uğramayanları bile usta aşçılara taş çıkarır hale getirdi. İştah açıcı lezzetler hareketsizlikle birleşince bu dönemde aldığı kilolardan şikayet edenlerin sayısı da arttı. Diyetisyen Nihal Tunçer, bu ortamda en riskli grubun ise teneffüste koşma şansını yitiren çocukların olduğuna dikkat çekti.

İstanbul Havalimanı İGA İç Hatlar Lounge yolculara hizmet vermeye başladı

İstanbul Havalimanı "İGA İç Hatlar Lounge" yolculara hizmet vermeye başladı

Salon, zengin yiyecek ve içecek seçenekleri, sosyal mesafeye uygun oturma alanlarıyla yaklaşık 360 metrekarelik alanda yolcuların hizmetine açıldı.

24.09.2020Ekonomi
Sıfır atıkla yaşamak mümkün mü

Sıfır atıkla yaşamak mümkün mü?

David Evans’ın ‘Sıfır Atık/Tüketim Kültürü ve Gıda İsrafı’ adlı kitabı, çiğ ve pişmiş yiyecekleri bozmadan saklamanın ve yeterince pişirip kararınca tüketmenin imkânını sorguluyor, tüm dünyanın en büyük sorumsuzluklarından biri olan israf modellerinden söz ediyor.

4.09.2020Kitap Sanat
Türkiye lezzet haritası: 50 şehirden 50 simge yemek

Türkiye lezzet haritası: 50 şehirden 50 simge yemek

Doğasının çeşitliliği ve kültürel zenginliği Türkiye’yi eşsiz bir gurme coğrafyasına dönüştürüyor. Her yörenin kendine ait bir tadı var. Kimi otlu börekle meşhur, kimi köftesiyle. İşin uzmanlarına sorduk: Okuyanı yola çıkaracak hangi ilin ne yemeği var? Benzerini bulamayacağınız ve her lokmada midenizi şenlendirecek 50 yemeği sıraladık.

30.08.2020Seyahat
Pandemi Kilolarını Nasıl Veririz İşte Diyet Listesi ve Fit Tarifler...

Pandemi Kilolarını Nasıl Veririz? İşte Diyet Listesi ve Fit Tarifler...

Evlere kapandığımız pandemi sürecinde beslenme alışkanlıklarımız da değişti. Hareketsizlik ve sürekli evdeyken gelen sık yeme isteği, birçoğumuzun kilo almasına neden oldu. Peki bu pandemi kilolarından nasıl kurtulabiliriz?

6.08.2020Yaşam
Kurban Bayramı için 8 beslenme tüyosu

Kurban Bayramı için 8 beslenme tüyosu

Bayram boyunca kırmızı et tüketiminde sıklık ve porsiyon miktarındaki artış kalp hastaları, diyabet, hipertansiyon ve böbrek hastaları için risk oluşturur. Bu nedenle porsiyon miktarında aşırıya kaçılmaması gerektiğinin altını çizen Uzman Diyetisyen Hilal Konak, Kurban Bayramı’na özel beslenme tavsiyelerinde bulundu.

30.07.2020Sağlık
Ve sefertası yeniden hayatımızda

Ve sefertası yeniden hayatımızda

1970’lerde işçilerle tarlaya, inşaata giden sefertası günümüzde yeni modelleriyle plazaların yolunu tutuyor. İşyerine kendi yemeğini götürenlerin sayısı artınca uzmanlardan pratik ve sağlıklı öğün önerileri aldık: “Salatanın sosunu ayrı taşıyın, yoğurtla öğününüzü dengeleyin...”

Uzmanlardan bayram uyarısı: Baklava yerine güllaç, sütlaç...

Uzmanlardan bayram uyarısı: Baklava yerine güllaç, sütlaç...

Ramazan ayında değişen beslenme rutini, bayramdan itibaren normale dönecek. Bu süreçte nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatan uzmanlar, bayramda aşırı ve hızlı tüketilen gıdaların başta sindirim ve dolaşım sisteminde olmak üzere birçok rahatsızlığa yol açabileceğine dikkat çekti.

Fairy, “Boşa Harcama” projesi ile toplumsal farkındalık yaratıyor

Fairy, “Boşa Harcama” projesi ile toplumsal farkındalık yaratıyor

Dünyanın ev bakımı ve kişisel bakımda lider üreticilerinden Procter & Gamble (P&G)’ın lider markası Fairy, Türkiye’deki 10. yılında anlamlı bir projeye imza attı, “Boşa Harcama”…

22.05.2020Advertorial
Ramazanın yirmi birinci gününde iftar menüsü için nefis yemek tarifleri

Ramazanın yirmi birinci gününde iftar menüsü için nefis yemek tarifleri

İftar menülerinizi renklendirmek için yine çorbadan tatlıya nefis yemek tarifleri hazırladık. Siz de iftar yemeği için farklı alternatifler arıyorsanız aşağıdaki önerilerimize mutlaka bir göz atın. İşte 14 Mayıs Perşembe iftar menüsü...

14.05.2020Lezizz Menüler
İftar saatleri 12 Mayıs: İftar vakti ezan saat kaçta okunacak 12 Mayıs İstanbul, Ankara, İzmir 2020 Ramazan İmsakiye

İftar saatleri 12 Mayıs: İftar vakti ezan saat kaçta okunacak? 12 Mayıs İstanbul, Ankara, İzmir 2020 Ramazan İmsakiye

İftar saatleri, 12 Mayıs Ramazan İmsakiyesi üzerinden belli oldu. İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? sorusu bu kapsamda yanıtı araştırılan konulardan oldu. Oruç ibadetinin idrak edildiği manevi güzelliklerle dolu olan Ramazan, yoksullara ve düşkünlere yardım ayıdır. Bu mübarek ay oruçların tutulmasıyla 23 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Tüm illerde iftar vakti her gün bir kaç dakika değişiyor. Peki, bu akşam ezan ne zaman okunacak? İftar vaktine ne kadar kaldı, iftar saat kaçta? İşte, Diyanet Ramazan İmsakiyesi'ne göre, 12 Mayıs il il iftar vakitleri bilgisi...

12.05.2020Gündem
Ramazanın on beşinci gününde iftar menüsü için nefis yemek tarifleri

Ramazanın on beşinci gününde iftar menüsü için nefis yemek tarifleri

İftar menülerinizi renklendirmek için yine çorbadan tatlıya nefis yemek tarifleri hazırladık. Siz de iftar yemeği için farklı alternatifler arıyorsanız aşağıdaki önerilerimize mutlaka bir göz atın. İşte 8 Mayıs Cuma iftar menüsü...

Şef Eyüp Kemal Sevinç ,Ebru Erkenin ramazan sofrasında

Şef Eyüp Kemal Sevinç ,'Ebru Erke'nin ramazan sofrası'nda

Şef Eyüp Kemal Sevinç öneriyor; iftar için fırında sebze ve zerdeçallı bulgur pilavı, sahur için tava böreği... 'Ebru Erke'nin ramazan sofrası'nı kaçırmayın!

8.05.2020Magazin
İşte ramazanda bağışıklığı güçlü tutmak için iftarda ve sahurda yenmesi gerekenler

İşte ramazanda bağışıklığı güçlü tutmak için iftarda ve sahurda yenmesi gerekenler

Yeni tip koronavirüsten korunmak için çok önemli olan güçlü bağışıklık sisteminin, Ramazan Ayında da korunması, iftar ve sahurda yeterli ve dengeli beslenmek büyük önem taşıyor. Virüslere karşı vücudumuzu korumak için, bağışıklık sistemini olumlu etkileyen faktörlerden en önemlisinin sağlıklı ve dengeli beslenme olduğunu söyleyen Diyetisyen Renan Güneş önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.

10 maddede ramazanda yapılmaması gerekenler

10 maddede ramazanda yapılmaması gerekenler

Ramazan ayının henüz başlarında olduğumuz şu günlerde uzun açlık süresi nedeniyle iftar, sahur ve bu iki öğün arasında geçirilen süredeki yeme içme düzeni oldukça önem taşıyor. Yavaşlayan metabolizmadan etkilenmemek, enerji dengesini ve konsantrasyon dengesini sağlamak için yapılması gerekenler gibi yapılmaması gerekenler de var. Uzman Klinik Psikolog ve Uzman Diyetisyen Merve Öz, Ramazan ayında yapılmaması gereken 10 maddeye dikkat çekti.

10 maddede Ramazanda yapılmaması gerekenler

10 maddede Ramazanda yapılmaması gerekenler

Ramazan ayının henüz başlarında olduğumuz şu günlerde uzun açlık süresi nedeniyle iftar, sahur ve bu iki öğün arasında geçirilen süredeki yeme içme düzeni oldukça önem taşıyor. Yavaşlayan metabolizmadan etkilenmemek, enerji dengesini ve konsantrasyon dengesini sağlamak için yapılması gerekenler gibi yapılmaması gerekenler de var. Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri’nden Uzman Klinik Psikolog ve Uzman Diyetisyen Merve Öz, Ramazan ayında yapılmaması gereken 10 maddeye dikkat çekti.

6.05.2020Sağlık
İftarda çorbadan sonra 15 dakika mola

İftarda çorbadan sonra 15 dakika mola

Ramazan ayının koronavirüs salgınının sürdüğü bir döneme denk gelmesi, sağlıklı beslenmeyi daha da önemli hale getirdi. Uzman Diyetisyen Veysel Ciğerli, özellikle iftar sofralarında yeme hızına dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Ramazanın on birinci gününde iftar menüsü için nefis yemek tarifleri

Ramazanın on birinci gününde iftar menüsü için nefis yemek tarifleri

Ramazanın üçte biri göz açıp kapayana kadar geçti bile. Yeni bir haftaya başladığımız bu pazartesi gününde iftar sofralarınızı renklendirmek için yine çorbadan tatlıya nefis yemek tarifleri hazırladık.Siz de iftar yemeği için farklı alternatifler arıyorsanız aşağıdaki önerilerimize mutlaka bir göz atın. İşte 4 Mayıs pazartesi iftar menüsü...

Sağlık Bakanlığından sağlıklı mönüler

Sağlık Bakanlığı'ndan sağlıklı mönüler

Sağlık Bakanlığı, salgın nedeniyle evde kalma süresinin uzamasının normalden fazla yemek yemeye neden olabileceğine dikkat çekti. Bakanlık, “Aldığınız kaloriyi kontrol edin, haftalık mönü planı yapın” sözleriyle vatandaşları uyardı ve örnek mönüler hazırladı.

1.05.2020Gündem
Ramazanın yedinci gününde iftar menüsü için nefis yemek tarifleri

Ramazanın yedinci gününde iftar menüsü için nefis yemek tarifleri

Ramazanın ilk haftasını tamamladık. İlk günlerde yaşanan oruçla ilgili zorluklar yerini bir rahatlığa bıraktı ancak iftar yapmanın keyfine doymak mümkün değil. Bugün yine iftar menüsüne gönül rahatlığıyla koyabileceğiniz nefis yemek tarifleri derledik. İşte karşınızda 30 Nisan iftar menüsü...

30.04.2020Lezizz Menüler
Sağlık Bakanlığı uyardı: İftar ve sahurda bu uyarılara dikkat

Sağlık Bakanlığı uyardı: İftar ve sahurda bu uyarılara dikkat!

Sağlık Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemi sürecinde oruç tutanların yeterli ve dengeli beslenmeleri, iftar ve sahur arasında vücut için gerekli sıvı miktarını almaları, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için A, C, E ve D vitaminlerinden zengin yiyecekleri tüketmeye özen gösterilmeleri gerektiğini bildirdi.

Yazar Sonuçları

Adana neyi farklı yapıyor?

Portakal Çiçeği Karnavalı’nın dokuzuncusu geçen hafta internet üzerinden düzenlendi. Pandemi öncesinde karnaval günlerinde Adana’ya akın oluyordu. Şehirde yaşayanlar kadar şehir dışındaki Adanalıların da sahip çıktığı bu etkinliği benzersiz kılan ne?

11.04.2021

Şişmanlığı Düzeltmek İçin Hazırlanan Zayıflama Programları 3 Yaklaşım İçerir

Zayıflama programlarında yer alan genel doğrular ve örnek beslenme programı...

25.03.2021

Dubai seyahati

Geçen haftaki yazımda Dubai’deki durumdan biraz bahsetmiştim sizlere. Normalde 1 günde vize veren şehrin bu vize işini zorlaştırmasının da etkisiyle 3 günlüğüne çıktığım tatili uzattım. Şimdi Dubai’deki 11’inci günümdeyim. Peki nerelere gittim? Buyurun size kısa bir Dubai rehberi...

18.02.2021

Kanyonları ve eşsiz doğasıyla Kastamonu

Tarihiyle kültürüyle zengin Kastamonu’yu benzerlerinden ayıran bir özelliği var: Bir yanı yeşile bir yanı maviye bakan el değmemiş doğal güzellikleri. Vahşi kanyonları, şelaleleri, mağaraları ve harika koyları bir arada görebileceğiniz Kastamonu, tam bir cennet köşesi. Doğa turizminin yükselen yıldızlarından olan Kastamonu’yu, işte bu doğal güzellikleriyle anlatmaya çalışacağım.

4.02.2021

ALTINÖZÜ’NÜN ZEYTİN DENİZİ

Altınözü’ndeki hemen hemen her ev kendi zeytinyağını yapıyor. Bölgede zeytinyağıyla yapılan yemeklerin tadı ise olağanüstüdür...

4.02.2021

Unutulan yemekler

“Ağzınızda yemek olduğu an, dünyanın tüm sırlarını çözmüşsünüz demektir.” (Franz Kafka)

14.01.2021

Pesketaryen Diyet Hakkında Merak Edilen Her Şey!

Son yılların en merak edilen beslenme şekillerinden biri kesinlikle pesketaryen diyet. Gelin bu beslenme tarzını daha yakından tanıyalım.

22.12.2020

Artık ayıp oluyor

Eleştirdik Merve Boluğur’u...

6.12.2020

Pandemi Kiloları Nasıl Verilir? İşte Örnek Diyet Listesi...

Salgının oluşturduğu panik ve stres genellikle yeme alışkanlıklarını değiştirdi. COVID-19 pandemisinde birçoğumuz mutfakta yemek işlerine ağırlık verdik. Ancak glisemik indeksi yüksek olan makarna, pirinç, un, şeker gibi besinlerin fazla miktarda tüketimi hazırladığımız hamur işleri, tatlılar, çeşit çeşit yemekler, ihtiyacımız olan enerjiden daha da fazlasını almamıza yol açtı.

10.11.2020

Orada kimse var mı?

“Dünyadaki önemli şeylerin çoğu, durum umutsuz göründüğü zamanlarda denemeye devam eden insanlar tarafından gerçekleştirildi.” (Dale Carnegie)

5.11.2020

11.000 yıl önce buğdaydan bulgura

Bulgur, amber renkli 'sert buğday'ın yani, durum buğdayının, temizlenip pişirildikten sonra kurutularak ve buğday tanelerinin kepeğinin ayrıştırılması işlemlerinden geçirilmesi ile ileri teknoloji kullanılarak üretiliyor. Bulgurun rengi, lezzeti, pişerken su çekme oranı ve pişme süresi buğdayın cinsine, yetiştiği toprağın özelliklerine; yani coğrafyasına göre değişiyor.

30.10.2020

Farklı ve yeni lezzet arayanlara: Kumbursiye

Antakya mutfağının eşsiz lezzetlerinden birisi olan kumbursiye, gastronomi şehri Hatay’ın kayıt altındaki yüzlerce yemeğinden birisi olarak öne çıkıyor.

14.10.2020

Vegan Bir Kışa Hazırlık İçin Vegan Diyetisyen Önerileri

Kış geliyor, bana çok sık sorulan konulardan biri de bağışıklığımızı nasıl artırırız?

25.09.2020

Direnç arttırıcı, antibiyotik kaynağı, ‘buz gibi ferahlatıcı’ bir yemek: Fellah turşusu

Bu hafta, yavaştan kendisini göstermeye başlayan sıcak havayla nasıl mücadele etmeniz gerektiğini Hatay yöresine ait bir yemek olan Fellah Turşusu ile anlatacağım.

3.06.2020

Hasat vakti, harman zamanı

“Kötülükten, güzellik biçilmedi, ektiğini biçer insan. Yaşam, bir gün değil ki; bir ömür hasat ister.” (Laedri)

28.05.2020

Ramazan ayında tok tutan beslenme önerileri

On bir ayın sultanı ramazan ayı bereketi ile geldi. Bu ay birlik beraberliği, bir lokma ekmeği paylaşmanın güzelliğini gösteriyor bizlere. Alışverişler yapılıyor, özel lezzetler mutfakta yerini alıyor. Peki, rahat bir ramazan ayı geçirmek için nelere dikkat edilmeli?

5.05.2020

Karakılçık bulguruyla buram buram memleket kokan bereketli bir pilav

Karakılçık bulguru bizden olan, bizim Anadolu topraklarımızda üretilen ve Adana bölgesinde sofralarımızda severek tükettiğimiz gıdalardan biri. Bu vereceğim tarif de bizim evin sofrasından dedemin her Pazar köye piknik yapmaya giderken yaptığı tereyağlı pilavın ruhuyla esinlenilmiş benim yaptığım buram buram yerel ve memleket kokulu, sağlıklı bereketli bir tarif.

29.04.2020

Sıkıntıdan Türk medyasına sardım

Biz gazeteciler birbirimizi iğnelemeyi, yanlışımızı bulmayı başka herkesten daha çok severiz. Mesleki deformasyon. Buyurun, bugün de kendi emekçilerimize musallat oldum.

29.04.2020