Kısa sürede tüketemeyeceğimiz, pratik olsun diye önceden hazırladığımız bazı besinleribuzluk ya da derin dondurucuda saklarız. Et, ekmek, soğan, sarımsak, sebze, meyve ne bulursak buzluğa atıyoruz ama yaptığımız bazı hatalar bu gıdaların besin değerlerini yitirmelerine, lezzetlerini kaybetmelerine ve en önemlisi zararlı hale gelmemelerine neden oluyor. Biz de Prof. Dr. Nevzat Artık’tan bu konuda kafaları karıştıran soruların yanıtlarını aldık.
#Gıda DondurmaBamya bitkisinden elde edilen bamya tohumu, içerisinde C, B ve K vitaminleri, potasyum ve kalsiyum minerallerini bulundurur. Ayrıca zayıflamayı da destekleyen bamya tohumu faydalarıyla da şaşırtıyor. Son zamanlarda da bamya tohumunun faydaları neler, bamya tokumu nasıl tüketilir, bamya tohumu zayıflatır mı gibi sorular da merak edilmeye başladı. İşte bamya tohumunun faydaları ve tüketimi...
#Bamya Tohumu