Fırında yapılan yemekler daha az yağlı, pratik ve çok lezzetli! Fırın kullanarak hem muhteşem görünen hem de sağlıklı yemekler yaratabileceğiniz tarifleri sizin için derledik… İşte tadına doyamayacağınız 16 fırın lezzeti!
#Tadına Doyamayacağınız 16 Fırın LezzetiÖnce hayal edilir. Sonra rota belirlenir. Çanta, para, pasaport ve vize tamamsa, ver elini dünya. Onlar da öyle yaptılar ve henüz üniversite öğrencisiyken yeni ülkeler keşfettiler. Üniversiteli seyyahlar Beril Tutku Tezel, Göktuğ Kral, Kurtuluş Alp ve Bahadır Sungur ile seyahatlerini konuştuk. Sizin de planlarınız arasında dünyayı dolaşmak varsa, onları dikkatli dinleyin.
#ÜniversiteBeş yıl önce gıda duyarlılığı olduğunu fark etti. Bu konuda bilgilenmeye çalışırken Türk mutfağına ait kaynakların ne kadar yetersiz olduğunu gördü ve 170 tariflik bir yemek kitabı hazırladı. Glutensiz un kullanımıyla ilgili ilginç bir de tespiti var: “Yemeklerde kullanmıyorum çünkü konunun uzmanı olan doktorlar, glutensiz unların çoğunda bir miktar gluten bulunabildiğini, bu nedenle bazı kişilerde hazımsızlık yaptığını söyledi”