Bugün neler oldu?

Astroloji

Güncelleme Tarihi:

Astroloji haberleri sayfasında Astroloji hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 6655 Astroloji haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

ASTROLOJİ

Astroloji, astronomik fenomenlerin ve göksel cisimlerin  insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, gök hareketlerine bakarak kehanette bulunan bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Astroloji size gelecekte ne gibi etkiler içerisinde kendinizi hissedebileceğinizden sizi haberdar edebileceğini iddia eder. Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Astrolojide 12 burç bulunmakla birlikte Koç burcu ile başlar ve Balık burcu ile biter. Burçlar evleri ayırmaya yarar ve her evi bir burç yönetir. 

Akültist araştırmacısı Eliphas Levi Tarot Falı ile stroloji ilişkisini araştırmıştır.

Günümüzde astroloji , kahve falı ve tarot falı ile ilgili bir çok site bulunmaktadır. 

Astroloji haberleri

DAHA FAZLA #ASTROLOJİ HABERLERİ

Astroloji’a ait tüm site haberleri