Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek haberleri sayfasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 737 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı. Karalar ve Tutdere'nin İstanbul'a götürüldüğü öğrenildi. Gelen son dakika bilgisine göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de gözaltına alındı.
#Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KaralarNürnberg Belediye Başkanı Marcus König tarafından davet edilen ‘Kardeş Şehir’ Antalya heyeti, dün Nürnberg’e geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve beraberindekileri, Antalya-Nürnberg Kardeş Şehir (İN-SAN) Derneği Başkanı Rıza Özlek karşıladı.
#Nürnberg Belediye Başkanı Marcus KönigHürriyet Akdeniz, çok konuşulan, tartışılan sokak hayvanları sorunu ve çözüm önerilerini özel bir dosyayla kent gündemine taşıyor. Yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Ceren Deniz, barınakları gezdi gözlemlerini bu dosya için kaleme aldı.
#Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin BöcekKIRKPINAR Yağlı Güreşleri’nde iki kez başpehlivan olan İsmail Balaban ile Survivor’da tanıştığı İlayda Şeker, Kapadokya’nın ardından ikinci düğünü Antalya’da yaptı. Çiftin nikahını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıydı.
#İsmail BalabanAkdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
#Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin BöcekAntalya Uluslararası Piyano Festivali, müzikseverlerin yoğun ilgisiyle başlayan açılış gecesinde 20’nci yılına ‘merhaba’ dedi. Festival için geldiği Antalya’da Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Barbaros Büyükakkan, “Antalya dünyada festivalleriyle parlıyor. Piyano Festivali, adım adım köklü ve çok kültürlü bir müzik festivaline dönüşmüş durumda” dedi.
#Uluslararası Antalya Piyano FestivaliAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le kültür sanat söyleşisinde buluştuk. Merakla beklenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nden Uluslararası Piyano Festivali’ne çok konuşulan organizasyonlarla ilgili merak edilenleri yanıtlayan Başkan Böcek, ‘Ben bu şehre aşığım’ adlı kitabını ve bağlama tutkusunu da Hürriyet’e anlattı.
#ANTALYA Büyükşehir BelediyesiAntalya Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek’in de aralarından bulunduğu şüpheliler hakkında 26 ayrı somut eyleme ilişkin değerlendirme yapıldı.
#AntalyaCHP Lideri Özel, “İstanbul’u elimizden alamadı. Seçme irademizi elimizden alamadı ama seçilmişlerimizi esir aldı. Şimdi onlar içeride biz dışarıda, hep birlikte bir haysiyet mücadelesi veriyoruz. Ama partide oturarak, evde oturarak bu iş başarılamayacak. Bizi seven arkamızdan gelsin” dedi.
#CHPCHP Lideri Özgür Özel Esenyurt’taki ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuştu. “Çanakkale’de, Kürt’le Türk koyun koyuna yatıyorsa, Esenyurt’ta da kol kola siyaset yapabilir. Buna kimse engel olamaz” diyen Özel özetle şunları söyledi:
#CHPAntalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de tutuklu bulunduğu soruşturması kapsamında, hafriyat işlerindeki yolsuzluk iddialarına ilişkin 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
#Antalya Büyükşehir BelediyesiAntalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de tutuklu bulunduğu "rüşvet" soruşturması kapsamında 20 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildi. Operasyon kapsamında 17 kişi gözaltına alınırken, Antalya merkezli yayın yapan "Kanal V" televizyonuna kayyum atandı.
#Antalya Büyükşehir BelediyesiRüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sağlık şikayetleri sebebiyle hastaneye sevk edildi. Böcek, kontrol ve tetkiklerin tamamlanmasının ardından tekrar cezaevine götürüldü.
#Muhittin BöcekAntalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturmada ismi ‘rüşvet’ iddialarında geçince görevden alınan Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan teslim oldu. Sevk edildiği mahkemece tutuklanan Arslan’ın gözaltı kararı yerine kararname ile görevden alınmayı beklediği iddia edildi.
#İlker ArslanAntalya'da 'rüşvet' soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen, yurt dışından uçakla geldiği Antalya Havalimanı'nda dün gözaltına alınan Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki işlemlerin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan Böcek, tutuklandı.
#AntalyaAntalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' soruşturmasının 4'üncü dalgasında, aralarında döviz bürosu sahiplerinin de yer aldığı 17 şüpheli gözaltına alındı. Savcılık soruşturmasında; Antalya Büyükşehir Belediyesi ihaleleri üzerinden 195 milyon TL’lik rüşvet zincirinin ortaya çıkarıldığı kaydedildi.
#Antalya Büyükşehir BelediyesiAntalya'da yaşayan Mahmut K. ve Ümit Ç., 'rüşvet' soruşturması kapsamında tutuklanan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yeğeni S.B. hakkında ev satışı bahanesiyle kendilerini 2,6 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
#Muhittin BöcekAntalya Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimleri yaşanmaya devam ediyor. Dün tutuklanan Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Temuçin'in vekaleten yürüttüğü Fen İşleri Daire Başkanlığı'na Serdar Oruç Gün getirildi. Hafriyat Denetim ve İşletme Şube Müdürlüğü de Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlandı.
#Antalya Büyükşehir BelediyesiCHP Lideri Özgür Özel, PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Partimiz barışın yanındadır” dedi. Özel “Sürecin bu noktaya gelmesinde emek ve katkıları olan başta rahmetli Sırrı Süreyya Önder olmak üzere tüm siyasilere ve tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” mesajını paylaştı.
#Özgür ÖzelAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanmasına tepki gösteren Özgür Özel, “Tam yazın başında tutuklanması Antalya’ya kötülük. Antalyalı turizmciye, esnafa, Antalyalı’nın kendisine ve Türkiye’ye büyük kötülük. CHP iki kez kazandı diye hazmedemedikleri bir şehre ceza” dedi.
#Özgür ÖzelCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in tutuklanmasına ilişkin, "Antalya'ya, Antalyalı turizmciye, Antalyalı esnafa, Antalyalının kendisine ve Türkiye'ye kötülüktür." ifadesini kullandı.
#CHPAntalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, savcılıktaki ifadesinde ‘rüşvet’ suçlamalarını reddetti. Böcek, eski gelinine alınan 30 milyon liralık evin parasının iş insanı Yusuf Yadoğlu tarafından ödendiğine, yine 8 milyon 500 bin liralık araç giydirme faturasının Yadoğlu tarafından ödendiğine ilişkin bilgisi olmadığını ifade etti.
#Muhittin BöcekCHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere İBB soruşturmasında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile eski gelini Zeynep Kerimoğlu ise ‘rüşvet’ soruşturmasında gözaltına alındı. Böcek mahkemede tutuklandı.
#Zeydan KaralarMuhittin Böcek son dakika haberleri, yürütülen soruşturma ile birlikte gündeme geldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de gözaltına alındı. Konuyla ilgili detaylar merak edilirken, Başsavcılıktan açıklama geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oğlu Mustafa Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında rüşvet suçu kapsamında işlem başlatıldığı öğrenildi. Peki Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kimdir, kaç yaşında, neden tutuklandı? Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı hangi partiden? İşte ayrıntılar...
#Muhittin BöcekBugün sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler İstanbul'a doğru yola çıkarken adreslerdeki arama ve el koyma işlemleri sürüyor.
#Aziz İhsan AktaşAntalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "rüşvet" soruşturmasında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın detayları ortaya çıktı. Soruşturmada daha önce İstanbul'daki başka bir dosyada tutuklu yargılanırken tahliye edilen iş insanı Yusuf Yadoğlu'nun ifadeleri ve sunulan belgeler doğrultusunda, 2 ayrı rüşvet eylemine ilişkin somut delillere ulaşıldığı kaydedildi.
#Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı
























