Bugün neler oldu?

Adana Demirspor

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor haberleri sayfasında Adana Demirspor hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 10750 Adana Demirspor haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor Kulübü, resmi olarak 28 Aralık 1940 yılında Adana'da kurulmuş, renkleri mavi-lacivert olan spor kulübüdür. Maçlarını 16.095 kişilik 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynamaktadır. Yüzme ve sutopu branşlarında da faaliyet göstermiş ulusal ve uluslararası başarılara imza atmışlardır. 

Resmi sitesinde amacını "Türk sporuna “zeki, çevik ve ahlaklı” sporcular yetiştirmek, sporla amatörce ve izin verilen konularda profesyonelce uğraşmak, taraftarlar, üyeler ve sporcular arasında sevgi ve dayanışmayı kurmak ve geliştirmek, Adana Demirsporluluk sevgisini yaymak, tabanı genişletmek, bilinçli taraftar yetiştirmek, Türk Sporunun gelişmesine ve milli takımların başarısına katkı sağlamak, gençleri spora yöneltmek ve onlara spor yapma olanağı sağlamak, sporcu ile birlikte her kademede spor adamı yetiştirmek, üyelerin sosyal ve kültürel gereksinimlerini karşılamak, üyeleri kulübün tesis ve faaliyetlerinden yararlandırmak, yurt içinde ve yurt dışında spor karşılaşmalarına katılmak, bu karşılaşmalarda Türk Sporunu başarı ile temsil etmek." olarak bildirmiştir. 

Adana Demirspor haberleri

DAHA FAZLA #ADANA DEMİRSPOR HABERLERİ

Adana Demirspor’a ait tüm site haberleri