Bugün neler oldu?

Acun Medya

Güncelleme Tarihi:

Acun Medya haberleri sayfasında Acun Medya hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1087 Acun Medya haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Acun Medya 20 Aralık 2004 tarihinde kurulmuş, medya sektöründe hizmet veren şirket. Şirketin sahibi aynı zamanda şirketin bünyesindeki televizyon programlarının çoğunun da sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı'dır. Şirket, tv8'i de bünyesinde bulundurmaktadır.

Acun Medya'nın gerçekleştirdiği program türü genellikle yarışma programları olmuştur ve Show Tv'de yayınlanmıştır. Fear Factor, Survivor, Devler Ligi, Var Mısın Yok Musun, Yetenek Sizsiniz Türkiye, O Ses Türkiye programlarının sunuculuğunu aynı zamanda şirketin sahibi de olan Acun Ilıcalı yapmıştır. Ayrıca Uğur Dündar'ın sunduğu Yoksa Rüya mı? ve Behzat Uygur'un sunduğu Söyle Söyleyebilirsen gibi programların yapımları da Acun Medya tarafından gerçekleştirilmiştir.

Acun Medya haberleri

DAHA FAZLA #ACUN MEDYA HABERLERİ

Acun Medya ’a ait tüm site haberleri