Magazin Son 24 saat 5 Haziran

Güncelleme Tarihi:

Magazin Son 24 saat 5 Haziran
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 16:36

..

Haberin Devamı

TUBA ÜNSAL VE MİRGÜN CABAS BOŞANDI

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal ve gazeteci eşi Mirgün Cabas boşandı. 2013 yılında dünyaevine giren çiftin Civan Mert adında bir oğlu var. Ünsal, boşanmayı duyurduğu Instagram hesabından “Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz” yazdı.

ÖZGE BORAK ÇİRKİN MESAJI İFŞA ETTİ

Oyuncu Özge Borak, gelen ahlaksız teklifi sosyal medya hesabında ifşa etti. Borak, kendisine bir gece için 1 milyon dolar teklif eden kullanıcıya “Biz onun dizisini çektik canım” yazdı.

CEYLAN ÇAPA’DAN FAHRİYE EVCEN’E GÖNDERME

Burak Özçivit’in iki sene boyunca aşk yaşadığı Ceylan Çapa, makyajsız fotoğrafını paylaşarak “No make up böyle olur” yazdı. Çapa’nın bu fotoğrafı Fahriye Evcen’e gönderme olarak yorumlandı. Özçivit, Çapa’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Evcen’le evlenmişti.

Haberin Devamı

TUĞBA ÖZAY: “DİLAN VE HANDE OYUNCU DEĞİL”

Bebek’te görüntülenen Tuğba Özay, Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz’le ilgili olarak “Dilan ve Hande oyuncu değil. Güzelliklerinin ekmeğini yiyorlar. Bir de bu arkadaşları tiyatroda görelim. Oyunculuk emek ister” dedi.

CANER ERKİN’DEN ŞOK İDDİALAR

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay’ın isteklerine isyan etti. Erkin’in yakın çevresine “Aldatılan bir adamım. İsteseydim çocuğumun velayetini alırdım. Oğlumu para için kullanıyor” dediği ve Atalay’a her ay nafaka hariç 10 bin TL verdiği iddia ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!