Magazin Son 24 saat 4 Haziran

Güncelleme Tarihi:

Magazin Son 24 saat 4 Haziran
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 16:39

..

Haberin Devamı

CEM YILMAZ VE DEFNE SAMYELİ AŞKI DOLUDİZGİN 

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, Etiler’de yemek yerken görüntülendi. Yılmaz, muhabirlerin “Evlenmeyi düşünüyor musunuz” sorusuna “Bombayı patlatıyorum. Boşanıyoruz” diye yanıt verdi. 

KIVANÇ VE BAŞAK’IN AŞK TATİLİ 

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer tatil sezonunu Marmaris’te açtı. Ünlü çifte, 4 yıl hapis cezası alan oyuncu arkadaşları Çağatay Ulusoy da eşlik etti. Evliliklerinde iki yılı geride bırakan Tatlıtuğ çifti birbirlerini öpücüklere boğdu. 

MURAT’TAN AŞK SORUSUNA YANIT GELMEDİ 

Aslı Enver’den ayrılan Murat Boz, film görüşmesi için yapımcı Necati Akpınar’la bir araya geldi. Proje hakkında detay vermeyen Boz, “Son dönemde aşk var mı?” sorusunu ise gülerek cevapsız bıraktı. 

“İKİNCİ KADIN” OLARAK ANILAN BURCU’YA DEMET’TEN YANIT 

Haberin Devamı

Esra Erol’un stüdyo şefi Eda Gök, eşinin kendisini Burcu Senem Ünsal ile aldattığını açıklayarak boşanmıştı. Ünsal’ın “Kendi hayatınıza bakın siz önce” paylaşımına ise Demet Akalın, “Her şey normalleşiyor, pes artık. Daha neler göreceğiz” diye yanıt verdi. 

JOHNNY DEPP TANINMAZ HALDE 

Geçen hafta Rusya'da hayranlarıyla birlikte poz veren 54 yaşındaki oyuncu Johnny Depp'in son hali görenleri korkuttu. Saç ve sakallarını kestiren ve oldukça zayıfladığı görülen Depp, şu sıralar The Hollywood Vampires adlı müzik grubuyla turnede.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!