Magazin Son 24 saat 24 Mayıs

Güncelleme Tarihi:

Magazin Son 24 saat 24 Mayıs
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 16:18

..

Haberin Devamı

BURCU ESMERSOY ANNE OLMAK İSTİYOR

 Geçtiğimiz haftalarda uzun süredir birlikte olduğu Berk Suyabatmaz’la evlenen Burcu Esmersoy, anne olmak istediğini söyledi. Esmersoy, “İçimden bir his ikizlerim olacağını söylüyor. En kısa zamanda anne olmayı planlıyorum” dedi. 

DEMET ŞENER VE ECE ERKEN BİRBİRİNE GİRDİ 

Demet Şener ve Ece Erken canlı yayında birbirine girdi. Demet Akalın ve İbrahim Kutluay ayrılığının sebebi olarak görülen Demet Şener, Ece Erken’in “Demet’in eşyaları kapıya atıldı” iddiasına karşılık “Mağdur edebiyatı yapılmasından bıktım” dedi. 

ÇAĞLA ŞİKEL ESKİ EŞİNİN SÖZLERİNE SİNİRLENDİ 

Nişantaşı’nda görüntülenen Çağla Şikel, eski eşi Emre Altuğ’un “Çağla ile tekrar olmaz” sözleri hatırlatılınca sinirlendi. Herkesin istediği açıklamayı yapabileceğini söyleyen Şikel, Altuğ için “Ben hiç ilgilenmiyorum, ilgi alanımda değil” dedi. 

Haberin Devamı

NURGÜL YEŞİLÇAY’I DOLANDIRAN KİŞİ YAKALANDI 

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ı, “Hayat hikâyenizi ansiklopediye basacağız” diyerek kandırıp kredi kartından 10 kez para çeken Turgut İlter adlı kişi, olaydan 10 yıl sonra yakalandı. İlter, 2.5 yıl hapse mahkum edildi.

YILDIZ TİLBE ALBÜMÜNDE EGOLAR ÇARPIŞTI

“Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları” albümünde egolar çarpıştı. Yıllardır süren Demet Akalın-Hande Yener polemiği de projeye yansıdı. İki taraftan da “Aynı CD’de olmayalım” isteği geldi. Alfabetik sıralama formülü bu krizi ortadan kaldırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!