Magazin Son 24 Saat 19 06 2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin Son 24 Saat 19 06 2018
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 09:36

...

Haberin Devamı

MERVE İLE HAKAN’IN AŞKI BELGELENDİ

Merve Boluğur, bayram tatili için gittiği Bodrum’da Hakan Sabancı ile görüntülendi. Bayramın ikinci günü bir kulüpte geç saatlere kadar eğlenen ancak mekândan ayrı ayrı çıkan ikili, önceki gün ise Sabancı’nın teknesinde buluştu. 

İŞTE ÖZCAN VE FEYZA’NIN MİNİK OĞLU 

Üç ay önce evlenen Özcan Deniz ve Feyza Aktan, minik oğulları Kuzey’le çıktıkları Göcek tatiline devam ediyor. Aile, önceki gün hep birlikte çarşı turundaydı. 

HANDE VE DEMET BODRUM’DA KARŞI KARŞIYA

Yıllardır araları açık olan Demet Akalın ve Hande Yener, bayramın son gününde Bodrum’da karşı karşıya geldi. Programın sonunda habercilerle sohbet eden iki şarkıcı, aralarındaki rekabetle ilgili soruları duymazdan geldi. 

ALEYNA TİLKİ’DEN UYUŞTURUCU AÇIKLAMASI 

Haberin Devamı

Aleyna Tilki'nin yerde oturarak tuhaf hareketler sergilediği video çok konuşulmuş, Tilki’nin uyuşturucu kullandığına dair bazı yorumlar yapılmıştı. Tilki, “Herhangi bir maddeye ihtiyaç duymadan doğal ve kaygısız olunabileceğini bilmeyen bir kitle var” diyerek eleştirilere yanıt verdi. 

FERDİ TAYFUR’DAN ÜZEN HABER 

Arabeskin usta ismi Ferdi Tayfur, sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyor. Böbrek yetmezliği teşhisi konulan Tayfur, hayatı boyunca haftada bir kez diyaliz makinesine bağlanacağı iddia ediliyor.

BAKMADAN GEÇME!