Magazin 24 Saat- 24.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 24.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2018 09:49

...

Haberin Devamı

BUĞRA GÜLSOY EVLENDİ 

Sinema ve dizi oyuncu Buğra Gülsoy, uzun zamandır birlikte olduğu Nilüfer Gürbüz’le evlendi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı basına kapalı düğün töreninde ünlü çifti, ailelerinin yanı sıra yakın dostları da yalnız bırakmadı. 

ALEYNA VE EMRAH YENİDEN BİR ARADA 

Sosyal medyada birbirleriyle atışan Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Tilki ağladıuğı video ile ilgili “Emrah’a birazcık kırılmıştım. Ben de o gün herkes gibi ağladım. Birazcık ünlüyüz ya, o yüzden abartılıyor” dedi. 

EMINA JAHOVIC’TEN MUSTAFA SANDAL AÇIKLAMASI 

Emina Jahovic, “Mustafa ile dostluğumuz devam ediyor. Aşk bitti, saygı ve sevgi kaldı. Biz güzel bir evlilik geçirdik. Mustafa hayatımın en önemli erkeklerinden biri olarak kalacak” diye konuştu. 

GÖKÇE BAHADIR EV ALDI 

Haberin Devamı

'Ufak Tefek Cinayetler’ adlı dizide rol alan Gökçe Bahadır, Suadiye’den 2 milyon TL değerinde çatı katında ev aldı. Dizideki performansıyla bölüm başına 60 bin TL alan Gökçe Bahadır, kazancını gayrimenkule yatırıyor. 

İREM SAK VE ORKUN IŞITMAK BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ 

Ünlü oyuncu İrem Sak, önceki gece Cihangir’de internet fenomeni Orkun Işıtmak’la görüntülendi.Oyuncu, “Arkadaşlar biz iyi arkadaşız. Beni uzun bir süredir kimseyle çekmediniz çünkü kendimi işime ve mesleğime adadım. Orkun benim çok iyi bir dostum” dedi.

BAKMADAN GEÇME!