Magazin 24 Saat- 24.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 24.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 13:55

...

Haberin Devamı

TATLISES’TEN KÖSE’YE BÜYÜK ŞOK 

İbrahim Tatlıses’in “Tatlıses Klasiği” adlı albümünü izinsiz çıkaran yapımcı Erol Köse, 98 bin TL tazminata mahkûm oldu. Ünlü türkücü Tatlıses, faiziyle birlikte 166 bin liralık icra başlattı. 

DEMET AKALIN’IN İMAJI ŞAŞIRTTI 

Bodrum’da sahne alan ünlü pop sanatçısı Demet Akalın’ın yeni imajı ve çizmeleri konsere damga vurdu. 10 bin liralık çizmeleri ile sahnenin tozunu attıran Akalın artık transparan elbise giymek istemediğini hayranları ile paylaştı. 

NUSRET “EN SEKSİ BEKÂRLAR” LİSTESİNDE 

Nusret Gökçe başarısının yanı sıra özel yaşamıyla da dünyada gündem oldu. 35 yaşındaki iş adamı, New York Post’un hazırladığı “En seksi ve gözde 25 bekâr” listesine girdi. 

“KARŞI TARAF ÇOK GÜZEL OYNADI” 

Demet Şener, “İkinci Sayfa”nın konuğu oldu. Şener, Kutluay hakkında “Tavırları değişmiyorsa ben nasıl hissedebilirim. Karşı taraf çok güzel oynadı. Hiç anlamadım. Ben aşk kadınıyım böyle hissetmesem bir dakika durmazdım” dedi. 

ÖZİL’E SEVGİLİSİNDEN DESTEK 

Haberin Devamı

Almanya Milli Futbol Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil'e sevgilisi Amine Gülşe destek oldu. Sevgilisi Özil ile fotoğrafını sosyal medyadan yayınlayan Gülşe, “Her zaman yanındayım” mesajını paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!