Magazin 24 Saat 22 06 2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat 22 06 2018
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2018 12:45

...

Haberin Devamı

DEFNE HABERCİLERİ GÖRÜNCE SİNİRLENDİ 

Cem Yılmaz’la olan sürpriz aşkıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli, kuaför çıkışında habercileri görünce sinirlendi. “Dişçiye gittim, oraya da gelseydiniz” diyen Samyeli’nin kızı Deren ise Yılmaz hakkında “Onu seviyorum” demekle yetindi. 

ŞEYMA TEFTİŞE GELDİ 

Şeyma Subaşı önceki gün Bebek’te açmaya hazırlandığı kafenin inşaatını teftiş etti. Ustalarla birebir görüşen Subaşı, “Ağustosta kendi aramızda bir açılış yapacağız. Eylül’de de büyük açılış olacak. Bir an önce açılsın…İşimin başında olmak istiyorum” dedi. 

ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTURAN PARTİ 

Serenay Sarıkaya ve Jabbar’ın seslendirdiği “Haz” şarkısının kutlama partisi önceki akşam Les Ottomans Kuruçeşme’de yapıldı. Partiye iş, sanat, moda, tasarım ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. 

Haberin Devamı

IRMAK BODRUM TATİLİNE DEVAM EDİYOR 

Irmak Ünal çocukları Kayla ve Vadi ile çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor. Ünal önceki gün de çocuklarıyla Dalga Beach’e gitti, gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkardı. 

ÜNLÜ KALECİ SPİKER AŞKIYLA EVLENDİ 

Milli kaleci Volkan Babacan, hayatını A Haber Spikeri Hilal Özdemir’le birleştirdi. Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen düğüne spor ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!