Magazin 24 Saat- 20.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 20.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 09:48

...

Haberin Devamı

SEÇKİN’DEN SÜRPRİZ HAMİLELİĞE İLK YORUM 

Kaan Tangöze ile aşk yaşayan Kıvılcım Ural'ın hamile olduğu iddia edildi. Tangöze’nin eski eşi Seçkin Piriler, “Hamileliği 3 gün önce öğrendim. Artık ne söyleyebilirim ki? Kaan, Hakan'ın doğum gününde de bir şey söylemedi” dedi. 

DEMET’TEN İDDİALARA JET YANIT 

Demet Akalın önceki gün Kayseri'de bir düğünde sahne aldı. Okan Kurt'un düğünün yapıldığı mekâna gizlice girdiği iddia edildi. Akalın, Asla öyle bir şey yok. Okan ile boşandıktan sonra hiç görüşmedik” dedi. 

TÜLİN ŞAHİN YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI 

12 yıllık eşi Memet Özer’den geçen yıl boşanan Tülin Şahin, yeni bir aşka yelken açtı. Şahin’in yaklaşık 2 aydır, ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı Portekizli işadamı Pedro De Noronha’yla beraber olduğu öğrenildi. 

ROMA’DA NİKÂH BOĞAZ’DA DÜĞÜN 

Haberin Devamı

Temmuz ayında Roma’da evlenen eski futbolcu Nihat Kahveci ile eşi Fulya Kahveci, önceki akşam Baltalimanı’ndaki Portaxe’de dostları için düğün yemeği verdi. 

ŞEYMA SUBAŞI’NIN KAFESİ AÇILIYOR 

Şeyma Subaşı, Bebek’teki Healthyish adlı kafesinde açılış öncesi tadım günü düzenledi. Tadıma Nusret Gökçe, Lal Denizli ve Oğulcan Engin de katıldı. Subaşı da “Dünyayı gezerken keyif aldığım hangi tatlar varsa hepsini buraya taşımaya çalıştım” dedi.

BAKMADAN GEÇME!