Magazin 24 Saat 20 06 2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat 20 06 2018
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 09:21

...

Haberin Devamı

ÇAĞATAY VE DUYGU TATİLDE 

Çağatay Ulusoy ile oyuncu sevgilisi Duygu Sarışın, Ulusoy’un teknesiyle Marmaris koylarını gezmeye devam ediyor. Sarışın tekne demirledikçe kendini serin sulara bırakırken, Ulusoy dalgıç kıyafetini giyip sualtını keşfe çıkıyor. 

MÜZİSYEN AYDİLGE EVLENDİ 

Aydilge, keman virtüözü nişanlısı Utku Barış Andaç'la Fenerbahçe Romantika'da dünya evine girdi. Şarkıcı, modacı Hande Altın imzalı, 17'nci yüzyıl Barok Dönemi'ne ait bir gelinlik giydi. 

ZEHRA KARDEŞİYLE HAVALİMANINDA 

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra, Ayvalık dönüşü havalimanında görüntülendi. Yanında Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Hüseyin Kaya da vardı. Zehra, bayram tatilini Avşar’ın Ayvalık’taki evinde geçirdiğini söyledi.

SEREN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR 

Haberin Devamı

Seren Serengil, TV programı tatile girer girmez eşi Yaşar İpek’le tatile çıktı. Çift, tekneyle Göcek koylarını dolaşıyor. Gözlerden uzak olsalar da muhabirlere karşı tedbiri elden bırakmayan Serengil, pareosunu yüzerken bile çıkarmıyor. 

SÜREYYA YALÇIN’DAN SATICILARA JEST 

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran, Bodrum tatillerine devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Türkbükü’nde bir mekândan çıkarken görüntülenen Yalçın, sokak satıcılarına 500 TL bahşiş verdi.

BAKMADAN GEÇME!