Magazin 24 Saat- 16.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 16.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2018 17:17

...

Haberin Devamı

MUSTAFA CECELİ KENDİNİ SAVUNDU 

Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik ve İntizar arasındaki ilişkiye dair gizli kamera görüntülerini kendisinin yaymadığını iddia etti. Ceceli, “Kişilerin yönelimleri asla benim meselem olmadı, tek düşüncesi evladı olan bir babayım” dedi. 

SON SÖZ ÖYKÜ’NÜN

Geçen çarşamba KüçükÇiftlik Park’ta evlenen Öykü Karayel ve Can Bonomo, hafta sonu da Çeşme’de bir düğün yaptı. Sembolik olarak nikâh kıyan Sarp Apak, mikrofonu Can Bonomo’ya uzatınca Bonomo “Bundan sonra son söz karımın” dedi, büyük alkış aldı. 

ÖZCAN DENİZ BABASINI KAYBETTİ 

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz hayatını kaybetti.Sadık Deniz Zekeriyaköy Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

MURAT HANDE’YE SERENAT YAPTI 

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç, Çeşme’de bir mekânda sahneye çıktı. Şarkıcıyı sevgilisi Hande Erçel de yalnız bırakmadı. Özel repertuvar hazırlayan Dalkılıç, bir ara sevgilisinin yanına giderek şarkılarını söyledi. 

ŞAHİN VE ASENA DA EVLENİYOR 

Oyuncu Şahin Irmak ile meslektaşı Asena Tuğal, 2013’te aşk yaşamaya başlamış 2015’te nişanlanmıştı. 21 Temmuz’da Beşiktaş Kültür Merkezi’nde nikâh masasına oturacak ünlü çift düğünü ise Maslak BKM Muftak’ta yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!