Magazin 24 Saat- 13.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 13.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2018 11:58

...

Haberin Devamı

ACUN ILICALI'DAN 150 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA

Acun Ilıcalı, Meksika televizyon tarihinin en büyük anlaşmalarından birine imza attı. Ilıcalı, Meksika’da yayın yapan Azteca 1 kanalının tüm içeriklerini Acun Medya'nın hazırlayacağını duyurdu.

TUBA ANADOLU YAKASI'NDAN KOPAMADI 

Kadıköy Caddebostan’da yaşayan Tuba Büyüküstün, Anadolu Yakası’ndan kopamadı.İşletmeci Umut Evirgen ile mutlu bir birlikteliği olan Büyüküstün, yine aynı muhitten kendisine 4+1 daire kiraladı.

HALUK BİLGİNER VE AŞKIN NUR YENGİ TATİLDE

Aşkın Nur Yengi ile Haluk Bilginer 2006 yılında evlenmiş, çift kızları Nazlı'ya rağmen 2012 yılında boşanmıştı.Ayrı geçen yılların ardından yeniden bir araya gelen ikili Bodrum Casa Costa Otel'de tatil yapıyor.

MESUT ÖZİL MORAL TATİLİNDE

Mesut Özil, Almanya’nın Dünya Kupası’na grup maçlarında veda etmesinin ardından ırkçı saldırıların hedefi haline gelmişti. Bu saldırılar yüzünden Alman Milli Takımı ile yollarını ayıracağı konuşulan yıldız futbolcu, moral bulmak için sevgilisi Amine Gülşe ile tatile çıktı.

Haberin Devamı

ATHENA GÖKHAN'DAN MUTLULUK POZU 

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, büyük kızı Ayşe Derya’nın yeni yaşını kutladı.Kutlamada ünlü şarkıcı, kızı ve eşi Melis Ülken’le birlikte objektife mutluluk pozu verdi.

BAKMADAN GEÇME!