Magazin 24 Saat- 08.10.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 08.10.2018
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 11:08

...

Haberin Devamı

ALEYNA'DAN BORNOZLU DANS!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Aleyna Tilki, işi için gittiği Amerika’da bornozunu giyip dans etti. 

8,5 AYDA 8 KİLO

Hamileliğinde 8,5 ayı geride bıraka Aslıhan Doğan, önceki akşam eşi Arda Turan ile birlikte Cenk Öztanık - Ecem Kazancı çiftinin düğün törenine katıldı. Gecenin sonunda gazetecilere poz veren çift, 'Doğuma az kaldı heyecanlıyız' dedi. Fit görüntüsü ile dikkat çeken Aslıhan Doğan'ın 8 kilo aldığı öğrenildi. 

UNUTKAN GELİN BENSU

500 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle dünya evine giren Bensu Soral ve Hakan Baş çifti, ayakkabının altına isim yazmayı unuttuklarını söyledi. İkili, balayı için yoğunluklarının azalmasını bekliyor.


2 AYDA BİTTİ

Özge Ulusoy, iki ay önce Londra'da yaşayan İsveçli bankacı Joaquim Lundholm ile aşk yaşamaya başlamıştı. 'Her şey yolunda' diyen Özge Ulusoy sevgilisiyle olan fotoğraflarını Instagram sayfasından sildi. Bu gelişmenin ardından Özge Ulusoy ayrıldıklarını açıkladı. 

CAN DOĞDU!

Haberin Devamı

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri bebeklerini kucağına aldı. Evliliklerinde 3 yılı geride bırakan Beyza Şekerci-Engin Hepileri çiftinin oğulları 5 Ekim Cuma sabahı saat 08.44’te doğdu. Çift, 3 kilo 200 gr olarak dünyaya gelen bebeğe 'Can' adını verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!