Magazin 24 Saat- 04.10.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 04.10.2018
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2018 10:36

...

Haberin Devamı

ACUN ILICALI’DAN ŞEYMA SUBAŞI SORUSUNA CEVAP 

Acun Ilıcalı, Buket Aydın’ın “40 Dakika” programında, eşi Şeyma Subaşı hakkında “Onu bazen çok kıskanıyorum. Onda başka bir enerji var. Bakıyorum niyette bir bozukluk yok. Kendi kızıma bile sorduğum oluyor. Ben kıskandığımla kalıyorum” dedi. 

KADİR DOĞULU’DAN EŞİNE İLAN-I AŞK 

Oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’le olan düğünü hakkında “Eşin ne demek olduğunu anladım. Böyle bir şey olacağını bilseydim evliliğin ya da onunla geçirdiğim zamanın çok daha önce tanışmak, çok daha önce evlenmek isterdim” dedi. 

CAN YAMAN’IN PANİK ANLARI 

“Erkenci Kuş” dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman, stilist Aslı Parlak ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Panik olan Yaman, “Toplantıdan çıktık, yorgunuz. Daha sonra görüşürüz” diyerek muhabirlere açıklama yaptı.

Haberin Devamı

KIVANÇ TATLITUĞ’U GÖRENLER TANIYAMADI 

Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi “Organize İşler 2”de üstlendiği rolle hayranlarını çok şaşırtacak. Ünlü oyuncu, filmde “Sarı Saruhan” lakaplı Adanalı bıçkın bir delikanlı olarak sinemaseverlerin karşısına çıkacak. 

EBRU ŞALLI GELİNLİK GİYECEK 

Geçen yaz nişanlanan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Nişantaşı’nda görüntülendi. Henüz düğün planları yapmaya başlamadıklarını söyleyen Şallı, “Çok büyük bir düğün düşünmüyoruz ama gelinlik giyeceğim” dedi.

BAKMADAN GEÇME!