Gündem Son 24 saat 30 Mayıs

Güncelleme Tarihi:

Gündem Son 24 saat 30 Mayıs
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 16:31

..

Haberin Devamı

TAKSİCİLER BİTTİ DEMİŞTİ, UBER’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Başbakan’ın talimatıyla yapılan yönetmelik değişikliğinin ardından taksiciler UBER'in artık bittiğini ve şirketlerin belgelerinin çoğunu geri aldığını söylemişti. UBER ise “Türkiye'de tüm ilgili yerel paydaşlarla iş birliği içinde çalışmak istiyoruz” açıklamasını yaptı. 

ÇAVUŞOĞLU’NDAN MENBİÇ AÇIKLAMASI 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 4 Haziran’da ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile yapacağı kritik görüşme öncesinde Menbiç’ten YPG’nin çekilmesi sürecine ilişkin “Somut adım: YPG buradan çıkarılacak” dedi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARİH VERDİ 

İstanbul'un Fethi'nin 565'inci yılı, İBB organizasyonuyla düzenlenen görkemli bir törenle kutlandı. Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çamlıca Camisi'ni Kadir Gecesi'ne yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi. 

Haberin Devamı

HAMAS İSRAİL’LE ANLAŞTIĞINI DUYURDU

Hamas, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıların ardından 2014'ten bu yana yürürlükte olan ateşkes anlaşmasına geri dönme konusunda İsrail ile aracılar yoluyla anlaştıklarını duyurdu. 

MEHMET ŞİMŞEK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

 Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek İngiltere ziyareti hakkında “Londra temaslarımız verimli geçti, yatırımcının ilgisi büyük. Ekonomide yeniden dengelenme süreci başladı” ifadelerini kullandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!