Gündem Son 24 saat 29 Mayıs

Güncelleme Tarihi:

Gündem Son 24 saat 29 Mayıs
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 16:28

..

Haberin Devamı

EMEKLİ MAAŞ VE İKRAMİYELERİ BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emeklilerin maaş ve ikramiye ödemelerinin öne alındığını açıkladı. Bakan Sarıeroğlu, emekli maaşı ile ikramiyelerin ayrı ayrı ödeneceğini söyledi.

KAYSERİ MERKEZLİ BÜYÜK OPERASYON

16 ilde eş zamanlı başlatılan FETÖ operasyonlarında 31'i muvazzaf toplam 41 şüpheli hakkında az önce gözaltı kararı çıkarıldı. Polis şüphelileri ev ve iş yerlerinden gözaltına almaya başladı.

“TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTMAYIN” 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Futbol takımı gibi parti tutulmaz. Elinizi vicdanınıza koyun, sandığa öyle gidin. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur” dedi.

SKANDAL KAPAĞA MACRON’DAN DESTEK

Le Point dergisinin Türkiye ve Fransa'daki Türkler'in büyük tepkisini çeken son sayısına Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan destek geldi. Macron, Twitter’dan “Basın özgürlüğüne paha biçilemez. Onsuzluk, diktatörlüktür” mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

MEYVE-SEBZE ALIŞVERİŞİNDE YENİ DÖNEM

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Sebze ve meyve ticaretinin elektronik ortamda takip edilmesi için Hal Kayıt Sistemi'nin hayata geçirildiğini belirtti. Tüfenkçi, bu şekilde el değiştirmelerdeki fiyatın anlaşılabileceğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!