Gündem 24 Saat - 06.02.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat - 06.02.2019
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2019 10:36

.

Haberin Devamı

YUNANİSTAN BAŞBAKANI ÇİPRAS AYASOFYA'DA

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Ayasofya'yı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın, Çipras'a eşlik etti.

 

BU DA 'KASAP AMCA' VURGUNU

20’ye yakın et toptancısı paravan bir firma tarafından yaklaşık 50 milyon lira dolandırıldıkları iddiasıyla savcılığa başvurdu. Et toptancılarının iddiasına göre ilk etapta aldıkları etlerin paralarını peşin ödeyen bu firma, zamanla vadeli ödeme ya da çek vererek ticaret yapmaya başladı. Ancak çekler karşılıksız çıkınca toptancılar soluğu savcılıkta aldı. Mağdur toptancılar, 'Bize ‘Kasap Amca’ ismi ile zincir kuracaklarını söylediler' açıklamasını yaptı.

 

TÜRKİYE'NİN YENİ CEVHERİ OLACAK

Haberin Devamı

İpekyolu tüccarlarının yüzyıllar önce şifa bulmaya uğradığı Ünye sahillerinin siyah altını manyetik siyah kumun tamamlayıcı tedavi unsuru olarak sağlık turizminde kullanılması hedefleniyor. Dünyada sadece belirli bölgelerinde bulunan ve en kalitelisi 30 kilometre uzunluğundaki Ünye sahillerinden çıkan manyetik siyah kum, uyku sorunları, stres, romatizma ve felç gibi birçok hastalığa deva olacak.

 

FATİH TERİM'İN BABASI TALAT TERİM HAYATINI KAYBETTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim, Adana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

MİLYONLARCA HANE BEKLİYORDU! DESTEK 15 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

Düzenli sosyal yardım alan 2.5 milyon haneye verilecek 80 TL’lik elektrik desteği, 15 Şubat’ta başlıyor. Aile Bakanlığı, PTT’ye kontör yükleyecek. Elektrik faturası gelen dar gelirli vatandaş PTT’ye giderek destekten kalan tutarı ödeyecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!